Polévka BORŠČ
Tradiční polévkou ruské a ukrajinské kuchyně je bezesporu boršč. Dobře okořeněná polévka z červené řepy, třemi druhy masa, plná zelí a zeleniny je opravdu hutná a oplývá spoustou různých chutí.
Suroviny pro 12 porcí
12porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 370 kJ / 2 001 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 241,02 g |
| Tuky | 99,53 g |
| Vláknina | 16,94 g |
| Cholesterol | 560 mg |
| Sodík | 11,11 g |
| Sůl | 27,12 g |
| Sacharidy | 28,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka BORŠČ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY212
Moje poznámka
Polévka BORŠČ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY212
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 21 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 22 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 22 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 1 hodinou
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 3 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 3 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 3 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 4 hodinami
Hrníčková bábovka
Barun před 4 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 4 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 6 hodinami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 6 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
maso kuřecí,
maso uzené,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
zelí hlávkové,
zelí kysané,
řepa červená,
olej,
sůl,
česnek granulovaný,
kmín drcený,
majoránka,
paprika sušená sladká,
citronka,
voda
Komentáře (1)