Polévka BORŠČ
Tradiční polévkou ruské a ukrajinské kuchyně je bezesporu boršč. Dobře okořeněná polévka z červené řepy, třemi druhy masa, plná zelí a zeleniny je opravdu hutná a oplývá spoustou různých chutí.
Suroviny pro 12 porcí
12porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 370 kJ / 2 001 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 241,02 g |
Tuky | 99,53 g |
Vláknina | 16,94 g |
Cholesterol | 560 mg |
Sodík | 11,11 g |
Sůl | 27,12 g |
Sacharidy | 28,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka BORŠČ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY212
Moje poznámka
Polévka BORŠČ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY212
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 22 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krenex
dragomirac před 1 hodinou
Domácí vepřovka
Slavista62 před 1 hodinou
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 2 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 2 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 3 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 4 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 5 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
maso kuřecí,
maso uzené,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
zelí hlávkové,
zelí kysané,
řepa červená,
olej,
sůl,
česnek granulovaný,
kmín drcený,
majoránka,
paprika sušená sladká,
citronka,
voda
Komentáře (1)