Švédská pánev (Pyttipanna)
Pyttipanna je oblíbené skandinávské jídlo, připravované na pánvi. Skvělé je, že při přípravě využijeme i zbylé suroviny ze zásob. Připravíme ho z brambor, cibule a uzeniny a podáváme se sázeným vejcem a červenou řepou.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švédská pánev (Pyttipanna)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xko1n
Moje poznámka
Švédská pánev (Pyttipanna)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xko1n
Nejnovější recepty
Pizza košíčky
Přidáno před 11 minutami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 14 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 14 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 22. 8. 2025 11:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Pechule před 6 minutami
Majonézové kynuté buchty
LenaCiz před 27 minutami
Pikantní kuřecí stripsy
katkasar@seznam.cz před 1 hodinou
Domácí mátový sirup
petasek000 před 1 hodinou
Banánové lívance
VeruH. před 1 hodinou
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
Jajav před 1 hodinou
Červené zelí s jablky
Jaroslav.gois@gmail.com před 1 hodinou
Polévka koprová - kulajda
AnnaBrodakova před 1 hodinou
Kuřecí řízky v jogurtu
LADIDUSAN před 2 hodinami
Kedlubnová polévka
Topreceptyzk před 2 hodinami
Suroviny:
brambory,
maso uzené,
salám šunkový,
vejce,
cibule,
máslo,
olej,
smetana,
sůl,
pepř mletý,
řepa červená,
petrželka
Komentáře (3)