Švédská pánev (Pyttipanna)
Pyttipanna je oblíbené skandinávské jídlo, připravované na pánvi. Skvělé je, že při přípravě využijeme i zbylé suroviny ze zásob. Připravíme ho z brambor, cibule a uzeniny a podáváme se sázeným vejcem a červenou řepou.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švédská pánev (Pyttipanna)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xko1n
Moje poznámka
Švédská pánev (Pyttipanna)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xko1n
Nejnovější recepty
Tvarohové knedlíčky s mákem a dušenými meruňkami
Přidáno před 2 hodinami
Gnocchi s cuketou a špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Salát s opečeným kuřecím masem
Přidáno před 11 hodinami
Gnocchi s cuketou, rajčaty a bazalkou
Přidáno před 11 hodinami
Rybízová marmeláda s Gelfixem
Přidáno před 11 hodinami
Žampiony plněné sýrovou směsí
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový špenát s volským okem
cherst před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Jirina kucavova před 1 hodinou
Palačinky ze zakysané smetany
Masulka1967 před 2 hodinami
Žampionová omáčka rychlá
Stanas před 11 hodinami
Citronová babeta
Dantes30 před 16 hodinami
Bramboračka
Yrian před 17 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Wilma před 19 hodinami
Karbanátky
Bomber před 19 hodinami
Dráteník z cukety (cuketový nákyp)
Lenusak2 před 19 hodinami
Hamburgerové bulky
petra.sym před 20 hodinami
Suroviny:
brambory,
maso uzené,
salám šunkový,
vejce,
cibule,
máslo,
olej,
smetana,
sůl,
pepř mletý,
řepa červená,
petrželka
Komentáře (3)