Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 720 kJ / 650 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,44 g |
Tuky | 24,82 g |
Vláknina | 23,72 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 74,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D9Gy
Moje poznámka
Zeleninový hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D9Gy
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 14 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 20 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 12 minutami
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
janatka před 1 hodinou
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 1 hodinou
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 2 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 2 hodinami
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 3 hodinami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 3 hodinami
Domácí kečup
Baruska. před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 9 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat kvašené zelí v hrnci,
kameninové hrnce na nakládání zelí,
hrnec na kvašení,
kameninové hrnce na zelí,
hrnce na kvašené zelí,
kameninový hrnec,
keramické hrnce na zelí,
keramický hrnec na kvašení,
kameninové hrnce,
nakládání patizonů,
kameninový hrnec na nakládání masa,
hrnce na kvaseni,
hrnce na kvašenou zeleninu,
nakládaný patizon,
salámové růžičky,
příprava patizonu,
zeleninový karbanátek recept,
hrnce na kvašení zelí,
zeleninový mišmaš,
malé kapustičky
Suroviny:
brambory,
patizon,
cibule,
rajče,
česnek,
salám měkký,
kapusta,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
vegeta,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
vegeta,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (18)
myslím,že se dá nahradit patizon cuketou.
A co je patizon?určitě to není Katko blbá otázka,možná víš jak vypadá a nevíš,že se tomu říká patizon.je to něco na chuť jako cuketa akorát to má tvar jako vykrajovaný talíř a je to bílé barvy,možná se mi bude někdo smát,ale mě to tak připadá
Simona
takze si mozno spomenies, ked uvidis obrazok...a vyskusaj ho...su tu recepty na pripravu a je fakt skvely
http://images.google.com/images?hl=sk&source=hp&q=...