Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 828 kJ / 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,44 g |
Tuky | 26,63 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 39,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zlatokopecké kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZRW
Moje poznámka
Zlatokopecké kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZRW
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 17 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 20 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 17 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
essinKa před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 1 hodinou
Zelná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 2 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 2 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 2 hodinami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 2 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
jak upravit kotletu,
jak upravit kotlety,
zlatokopecke fazole,
co uvarit z kotlety,
jak udělat dobře kotlety na pánvi,
vaření z kotlety,
vaření kotlety,
zlatokopecké kuře,
kotlety s bešamelem,
přírodní kotety,
kotleta bez kosti recepty,
vaření z kotlet,
jižanské kotlety,
vaření v televizi,
přírodní kotlety,
co uvařit z vepřové kotlety,
recepty na vaření na televizi prima,
vaření kotleta,
vareni s kotlety,
kuřecí máčka
Suroviny:
kotleta,
olej,
cibule,
máslo,
mouka,
mléko,
vývar kuřecí,
brambory,
sůl,
pepř,
petrželka
Komentáře (18)
jinak tuhle pochoutku jsem dělala podle tebe a všem moc chutnala i dědovi...
PS... receptik vypada vyborne
To pečení při 75°C mě právě na tomto receptu láká...
No a příškvarky? Dobře, měl jsem napsat přípečky. Potíž je v tom, že já se to všechno učil v americe, tedy anglicky. Netroufl jsem si napsat "deglaze pan", protože jsem si jist, že tomu by rozuměl opravdu málokdo
A těch 75°? Je to málo, ale kdyby to bylo víc, brambory, které se tam dávají syrové by se neudělaly, a navíc by se to přiškvařilo.