 
		
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 828 kJ / 437 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 6,44 g | 
| Tuky | 26,63 g | 
| Vláknina | 8,60 g | 
| Cholesterol | 77 mg | 
| Sodík | 22 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 39,77 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Rozpálíme olej a opečeme naklepané kotlety, my zásadně bez kosti. Vyndáme a v témže tuku osmahneme cibulku. Vyndáme a příškvarky rozpustíme kuřecím vývarem.
	Krok 2: Do zapékací misky rozložíme brambory, na ně rozprostřeme cibuli a zalijeme bešamelem. Na to dáme kotlety a zalijeme tím co zbylo v pánvi.
	Krok 3: Pečeme při 75°C 1 hodinu. Podáváme ozdobené petrželkou, pochopitelně bez další přílohy, ta už tam je. Včera mi prozradila má Anička, že si nevšimla té teploty v receptu, (vařila to ona) a pekla to při 100°C. A bylo to dóbré. Víte, my tu v téhle zemi měříme teplotu ve Farenheitech a tak to musíme pořád přepočítávat. Na míry a váhy už jsme si zvykli, jen ta teplota!...
Zveřejněno 6. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Zlatokopecké kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZRW
Moje poznámka
					 
				
Zlatokopecké kotlety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZRW
Nejnovější recepty
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Špagety s olivami a parmazánem
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Daňčí maso na víně
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 11 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 12 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 13 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 14 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 14 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 14 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 14 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 15 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 15 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 15 hodinami
						Tématické fráze:
						
							jak upravit kotletu, 
						
						
							jak upravit kotlety, 
						
						
							zlatokopecke fazole, 
						
						
							co uvarit z kotlety, 
						
						
							jak udělat dobře kotlety na pánvi, 
						
						
							vaření z kotlety, 
						
						
							vaření kotlety, 
						
						
							zlatokopecké kuře, 
						
						
							kotlety s bešamelem, 
						
						
							přírodní kotety, 
						
						
							kotleta bez kosti recepty, 
						
						
							vaření z kotlet, 
						
						
							jižanské kotlety, 
						
						
							vaření v televizi, 
						
						
							přírodní kotlety, 
						
						
							co uvařit z vepřové kotlety, 
						
						
							recepty na vaření na televizi prima, 
						
						
							vaření kotleta, 
						
						
							vareni s kotlety, 
						
						
							kuřecí máčka
						
					
						Suroviny:
						
							kotleta, 
						
						
							olej, 
						
						
							cibule, 
						
						
							máslo, 
						
						
							mouka, 
						
						
							mléko, 
						
						
							vývar kuřecí, 
						
						
							brambory, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							petrželka
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
	 
	 
 
	 
 
 
 
 
 
	 
 
Komentáře (18)
jinak tuhle pochoutku jsem dělala podle tebe a všem moc chutnala i dědovi...
PS... receptik vypada vyborne
To pečení při 75°C mě právě na tomto receptu láká...
No a příškvarky? Dobře, měl jsem napsat přípečky. Potíž je v tom, že já se to všechno učil v americe, tedy anglicky. Netroufl jsem si napsat "deglaze pan", protože jsem si jist, že tomu by rozuměl opravdu málokdo
A těch 75°? Je to málo, ale kdyby to bylo víc, brambory, které se tam dávají syrové by se neudělaly, a navíc by se to přiškvařilo.