Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 073 kJ / 1 691 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,39 g |
Tuky | 59,97 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 635 mg |
Sodík | 2,21 g |
Sůl | 5,17 g |
Sacharidy | 222,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vídeňské žemlové knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2qM
Moje poznámka
Vídeňské žemlové knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2qM
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loštická cibulačka
Sahula před 7 minutami
Babiččina kulajda
rapav před 25 minutami
Loštické kuře
Sahula před 1 hodinou
Ledvinky po uhersku
Sahula před 1 hodinou
Ledvinky na paprice
Sahula před 1 hodinou
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 4 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 4 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 4 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 5 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 5 hodinami
Tématické fráze:
zemlove knedlicky do polevky,
vídeňský bramborový knedlík,
vídenský houskový knedlík,
žemlové knedlíčky,
vídeňské houskové knedlíky,
špekové knedlíky pohlreich,
houskovy knedlik vidensky,
vídeňské bramborové knedlíky,
jemný vídenský bramborový knedlík,
recepty-vídeňské knedlíky,
žemlové koule,
jemný vídeňský knedlík,
žemlové,
žemlové knedlíčky od pohlreicha,
videnske knedlicky do polevky,
domácí houskový knedlík zdeněk pohlreich,
zemlove-knedliky,
vídenskýknedlík,
bramborové knedlíky s žemlí,
knedlik pohlreich
Suroviny:
žemle,
mléko,
máslo,
vejce,
mouka hrubá,
sůl
Komentáře (9)