Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 006 kJ / 1 913 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,78 g |
| Tuky | 199,67 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 246 mg |
| Sodík | 3,28 g |
| Sůl | 8,20 g |
| Sacharidy | 14,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák zapečený v sýrovo-slaninovém bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WL6g
Moje poznámka
Květák zapečený v sýrovo-slaninovém bešamelu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WL6g
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 18 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 20 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 21 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře s bílou paprikou v medově hořčičné šťávě
LucikG před 25 minutami
Špagety aglio e olio
DavikEvik před 37 minutami
Pečené maso
Anytram před 1 hodinou
Expresní svíčková na smetaně
DenisaS. před 1 hodinou
Vepřová plec na cibuli s růžičkovou kapustou
habis před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s mletým masem
Vytvarnik před 2 hodinami
Panenka v sýrovém těstíčku
Sahula před 2 hodinami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Priserka před 2 hodinami
Domácí česnečka
Milan68 před 2 hodinami
Vepřové výpečky II
DunkaStehlikova1975 před 3 hodinami
Tématické fráze:
zapékaná květáková hlava,
zapečená květáková hlava,
zapečený květák v bešamelu,
květák v bešamelu,
květák zapečený,
jak připravit květák,
květák recepty,
zapečený květák,
kvetak besamel,
zapečený květák vcelku,
zapečený květák vcelku,
květák,
jak připravit květák k obědu,
bešamel na květák,
jak připravit bešamel,
kvetak zapeceny v besamelu,
květák vcelku,
zapékaný květák a bešamelem,
bešamel ze smetany,
zapečený květák s anglickou
Suroviny:
květák,
slanina anglická vcelku,
cibule,
sýr tavený,
máslo,
mléko,
smetana ke šlehání,
mouka hladká,
petrželka,
ořech muškátový,
podravka,
pepř,
sůl
Komentáře (13)
Všem děkuji za milá slova a body - samozřejmě. Vařte a foťte!