Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 456 kJ / 3 933 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 158,95 g |
| Tuky | 161,00 g |
| Vláknina | 45,00 g |
| Cholesterol | 1,41 g |
| Sodík | 880 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 421,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč Rychlík (i pro diabetiky) se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Q9R
Moje poznámka
Koláč Rychlík (i pro diabetiky) se švestkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Q9R
Nejnovější recepty
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 6 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 7 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 20 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 21 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno 27. 12. 2025 13:57:18
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno 27. 12. 2025 13:05:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát z hlávkového zelí
poirotka před 8 minutami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
poirotka před 8 minutami
Mrkvový salát
poirotka před 8 minutami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
poirotka před 9 minutami
Jehněčí kotletky v marinádě
[email protected] před 53 minutami
Domácí veka
KucharkaRenata před 57 minutami
Patero slaných závinů
ladiksubrt před 1 hodinou
Kanadské kuře
pesinova.k před 2 hodinami
Vepřová kýta se zeleninou a klobásou
Leni1970 před 2 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Janousek před 3 hodinami
Tématické fráze:
recepty pro diabetiky,
švestkový koláč pro diabetiky,
dia švestkový koláč,
koláče pro diabetiky,
peceni pro diabetiky,
koláč pro diabetiky,
koláč se švestkami,
koláč,
pečeme pro diabetiky recepty,
kynuté těsto pro diabetiky,
tvarohový koláč pro diabetiky,
koláče recepty,
švestkový koláč dia,
dia koláč,
pohankovy kolac,
dia koláče,
cukr pro diabetiky,
švestkový dia koláč,
koláč ze špaldové mouky,
švestkový koláč pro diabetika
Suroviny:
mouka špaldová hrubá,
mouka hladká,
mouka pohanková,
mléko acidofilní,
cukr dia,
olej,
vejce,
sůl,
těsto kynuté,
tvaroh,
vejce,
tuk,
fruktóza,
pudinkový prášek,
švestky
Komentáře (3)