Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 793 kJ / 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,13 g |
Tuky | 23,93 g |
Vláknina | 7,60 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 19,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustičky z MW
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxGY
Moje poznámka
Kapustičky z MW
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxGY
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 10 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
kapustičky,
kapustičky recept,
recept na kapusticky,
kapustičky na medu,
kapustičky recepty,
recepty z kapustiček,
recepty na kapusticky,
recept kapustičky,
malé kapustičky recept,
varene kapusticky,
recepty kapustičky,
kapustičky s nivovým krémem,
recepty pro mw,
kapustničky,
recepty z kapustičky,
kapustička,
kapusticky v mikrovlnce,
recepty na kapustičku,
hermelin mikrovlnka,
hotentotky
Suroviny:
kapusta růžičková,
olej,
česnek sušený,
vegeta,
sýr hermelín
Komentáře (24)
S hermelínom si takto vlním aj brokolicu alebo karfiol, keď som veľmi hladná a doma nie je nič "normálneho" navarené...
Tvoje fotky vzbudzujú vo mne zvláštne procesy...
Česnek a vegeta při tom procesu nějak "zkaramelizovaly", což bylo zdrojem výborné chuti - i bez hermelínu