Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jitrnice

Jitrnice je populární i tradiční jídlo, které přináší domácí zabijačky i průmyslové masny. Můžete si jej připravit doma přesně takové, jaké milujete vy i vaše rodina. Už přemýšlíte, s čím si ji dáte?

Hodnocení receptu je 4,9 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 25 min

75 min (50 min příprava + 25 min tepelná úprava)

5. 12. 2009 08:20

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marta U

16. 1. 2011 10:08

Tééééda,to se Vám všem,ale povedlo.Mám úplně zaslintanou klávesnici.Dnes dělám karboše na oběd a tady taková dobrota.

pavelk pavelk

13. 1. 2011 18:02

A kurňa,mám tady velkou konkurenci :-D. Skvělé fotečky,radost pohledět,natož ochutnat.

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 1. 2011 16:09

Dovolila jsem si přidat foto, hihi:-8

Ivana79 Ivana79

1. 7. 2010 11:53

Maris,dík:-8Ja to tak striedam,robím aj šaláty ale občas aj niečo vysmažím,našťastie si váhu kontrolovať nemusím,už 15 rokov sa pohybujem medzi 50-55:-DTeší ma,že si si všimla fotky,ozaj sme si pochutili:-*

maris maris

1. 7. 2010 11:43

Ivanko - ty Tvoje jitrničky jsou v záplavě lehkých letních jídel a salátů balzám na duši i pro chuťové buňky:-p;-):-))

Ivana79 Ivana79

1. 7. 2010 11:07

Dúfam,že sa Pavel nebude hnevať,ale vložila som fotky včerajšej večere,jaterničky mám tiež domáce a keďže som mala málo času,upiekla som ich spolu so zemiakmi,pridala som cibuľu,cesnak,maslo,soľ,korenie a mletú papriku.Dokopy to urobilu úžasnú chuť,ale nechcem to pridávať ako samostatný recept,lebo to vlastne ani recept nie je:-8;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 6. 2010 16:02

Óóó, já jsem přišla o něco tak dobrého?:-O:yes::yes::yes::yes::yes:

Jenda1 Jenda1

6. 12. 2009 20:06

Pavle, super, já ještě navíc přidávám i plíčka, odlehčí jirničku a dá ji lepší strukturu:-p. :-!:-)):yes::yes::-K +9

slunce slunce

5. 12. 2009 18:31

:-p:yes:

Bibinka Bibinka

5. 12. 2009 15:54

Pavelk, vy máte určitě zabíjačku což:-?:-Oa tyhle věci, jako jitrnice+jelita+tlačenka, je pro mně(nás)něco báječnýho:-p:-p;-)tak ráda by jsem si do toho hrnce pro jednu šmátla:-DDávám ti za tu dobrotu jasnýho boda:yes:

yanull yanull

5. 12. 2009 15:39

Dnes byla doma akce, zadělávání 10-ti těst na vánoční pečení. Kéž by mi tu ti jitrničky apsoň voněly :-);-):yes::yes::-K bodík za ně letí :yes:

Iljusa Iljusa

5. 12. 2009 13:47

:yes::-p

jana73

5. 12. 2009 11:48

Pavle, jestli ty nebudeš sadista, takové týrání hned ráno:-8 Nádhera:yes:

Teta Lena

5. 12. 2009 11:13

Hned bych si vzala :-p:yes::-D

pipre pipre

5. 12. 2009 09:02

:yes:+2

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jitrnice recept jitrnice výroba jitrnic recept na jitrnice jitrnice, jelito recept pečené jelito recept jitrnice pečení jelit jak se dělají jitrnice příprava jitrnice jitrnice a jelita recept pečená jitrnice jitrnice výroba peceni jelita pečená jelita vyroba jelit pečení jitrnic pečené jitrnice a jelita příprava jitrnic jitrnice a jelita

Suroviny: hlava vepřová, koleno vepřové, nožička vepřová, kůže vepřová, játra vepřová, vývar masový, sůl, pepř, majoránka, česnek

TopRecepty.cz

Jitrnice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mO0R