Postup přípravy
Krok 1: Plátky jater obalíme v trojobalu (nesolíme!), dáme smažit do horkého oleje či sádla, dokud obal nezezlátne. Když jsou játra krásně měkká, vyndáme z oleje a osolíme.
Podáváme s bramborem, salátem a například tatarskou omáčkou a vychlazeným pivem.
Podáváme s bramborem, salátem a například tatarskou omáčkou a vychlazeným pivem.
Zveřejněno 6. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VA2z
Moje poznámka
Smažená játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VA2z
Nejnovější recepty
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 10 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 10 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 10 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný losos s koprem a citronem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Koubicka před 3 hodinami
Cukeťák podle Kateřiny Winterové
matousekk před 3 hodinami
Brambory se dvěma druhy hub na kyselo
Sahula před 3 hodinami
Máčanka ze sušených hub
Sahula před 3 hodinami
Cuketové placičky
Issis před 6 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 7 hodinami
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 7 hodinami
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 8 hodinami
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 8 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 8 hodinami
Tématické fráze:
smažená játra,
smažená játra recept,
smažené játra,
játra smažená,
smažená hovězí játra,
obalovaná játra,
jak smažit játra,
jak upravit krůtí játra,
játra v trojobalu,
úprava jater,
recept na smažená játra,
recept smažená játra,
smazena obalena jatra,
smažená játra recepty,
hovězí játra smažená,
obalovana smažena jatra,
smažená jatra v trojobalu,
obalovaná vepřová játra,
smaženájátra,
jak upravit játra
Suroviny:
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
olej,
sůl
Komentáře (16)