Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory se špekáčky na pivu

Brambory, špekáčky a pivo, to je trojice, která k sobě patří a skvěle ladí. Suroviny pokrájejte, dejte do jednoho pekáčku, zalijte pikantní omáčkou a upečte. Téměř bez práce můžete servírovat lahodný oběd, který ocení zejména mužská část rodiny.

Hodnocení receptu je 5,0 (61×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 95 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 75 min

95 min (20 min příprava + 75 min tepelná úprava)

17. 1. 2010 20:39

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 575 kJ / 854 kcal
Bílkoviny17,12 g
Tuky4,14 g
Vláknina23,11 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11,34 g
Sůl27,40 g
Sacharidy156,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

26. 5. 2011 08:34

Hell, to mě moc mrzí...:-( Je možné, že to bylo tím pivem, protože zatím to vždycky chutnalo, dokonce i dětem. tak nevím...
Jestli budeš mít ještě někdy odvahu, zkus s jiným pivem nebo jiným typem brambor...

Hell. Hell.

25. 5. 2011 06:59

S nadšením sobě vlastním jsem včera zakoupila špekáčky a pivo. Pečlivě prostudovaný recept jsem dodržela na chlup. Výsledek mého večerního snažení pak manžel za pomalého míchání přecedil mřížkou do kanálu. ;-(
Vonělo to dobře. Jíst se to ale nedalo ani se sebezapřením. ;-(
Obzvlášť ty brambory :-(
Mám vážné podezření, že škodičem bylo to konkrétní pivo, nikoliv recept samotný! Škoda, vypadalo to v pekáčku moc hezky :-S

mia2404 mia2404

31. 3. 2011 07:27

musi to byť :-p:-p+1:yes:, vyskúšam

Marta008

19. 9. 2010 09:41

opravdu výborné, mi jsme si to udělali ještě trošku pikantní a bylo to úžasné. bodík udělen :yes:

Eliza Eliza

27. 8. 2010 12:41

Blacinko, zkuste jakoukoli bylinku podle své chuti a nebo vynechte a použijte jen to grilovací koření. Dobrou chuť.

blacinka blacinka

27. 8. 2010 09:20

Můžete mi k tomu doporučit jiné bylinky než provensálské koření.? Nemám ho ráda. Jinak krásné fotky a určitě vyzkouším :-8

Eliza Eliza

6. 2. 2010 23:41

Terezko, fotky jsou opravdu a skutečně krásné :-K, moc ti za ně děkuji. Jsem ráda, že jste si pochutnali...;-)

terysha.mathey terysha.mathey

6. 2. 2010 23:38

Přidala jsem fotky, snad nevadí, mám blbé světlo v kuchyni a už byla tma...:no::yes:

terysha.mathey terysha.mathey

6. 2. 2010 22:52

BYLO TO SKVĚLÉÉÉÉÉÉÉ:-!:-!:-!:-!

Jaaja Jaaja

24. 1. 2010 11:40

Po vašich radách jsem udělala také se světlým pivem. Bylo toho na plný pekáč a ve 2 jsme to zblajzli. Nic nebylo hořké, přidala jsem tam na půlkolečka nahrubo nakrájenou cibuli, tu my snad kromě buchet dáváme všude a musím říct, že výborné. Díky, vždycky jsem se světlého piva - ovšem pouze v jídle - bála a už nemusím :yes::-)

Ivana79 Ivana79

21. 1. 2010 21:12

Eli,tak to teda vyskúšam ešte raz,pálivé by to mohlo byť,to máme radi:-pa pivo tiež:-8tá aróma mi nevadí,len nech to neni tak strašne horké:-SAle taká kuchárka ako ty by mi určite zle neporadila,takže pozajtra to skúsim;-)

Eliza Eliza

21. 1. 2010 19:38

Lenullko :-), to jsem moc ráda... Vystihla jsi to přesně - také mi (a myslím, že nakonec i manželovi) na tom chutnají nejvíc právě ty brambory...:-p;-)

Lenullka

21. 1. 2010 19:31

Právě jsem dojedla. A můžu říct jediné "mnam". Buřtíky na pivě - normál, ale Ty nasáklé brambory nemají opravdu chybu.;-) Já tmavé pivo neměla, tak jsem dala světlé. Rozhodně nemohu říct, že to bylo hořké, jen byla jemně cítit pivní chut - ale světlé pivo už takové je :-)

Eliza Eliza

21. 1. 2010 18:27

Děkuji všem za bodíky...
Podle mě je tady v tomhle receptu lepší černé pivo, světlé mi připadá více hořké...;-) Jenže popravdě tohle jsem se světlým nezkoušela.
Ivanko, dej tomu ještě jednu šanci, udělej to přesně podle mého receptu i s délkou pečení a uvidíš...;-) Nám to hořké nepřipadá a ochutnala to i devítiletá dcera - jen se jí to zdálo pálivé, ale hořké ne.

drahulin drahulin

21. 1. 2010 18:17

Eli paráda.:yes::yes:

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: buřty na pivu ze světlého piva špekáčky na světlém pivu špekáčky na pivu pečené špekáčky na pivu jídlo ze špekáčků jídla ze špekáčků buřty na světlém pivu špekáčky na pivě špekáčky pečené na pivu pečené špekáčky špekáčky na pivu s bramborem špekačky pikantní na pivě recept na zapečené špekáčky na pivu pokrmy ze špekáčků buřty na světlém pivě buřty na pivu s bramborem špekáčky s bramborem špekáčky na černém pivu jidla k pivu špekáčky recept

Suroviny: brambory, špekáček, pivo černé, kečup sladký, česnek, koření provensálské, koření grilovací, sůl, cibule

TopRecepty.cz

Brambory se špekáčky na pivu

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JypD