Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 670 kJ / 877 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,00 g |
Tuky | 40,20 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 6,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vývar z kostí a žebra se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rxDW
Moje poznámka
Vývar z kostí a žebra se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rxDW
Nejnovější recepty
Lečo podle Jožky Černého
Přidáno před 46 minutami
Borlotti fazole se zeleninou v pikantní omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Losos na smetaně s cuketou podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Cottage sendvič
Přidáno před 4 hodinami
Spaghetti s Lučinou, anglickou slaninou a ředkvičkami
Přidáno před 16 hodinami
Špízy se sýrem a cuketou
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zbojnický guláš
Slavista62 před 3 hodinami
Malinové řezy
Silvie.Gemini před 4 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Niconihax před 4 hodinami
Rajčatový salát s Nivou a bazalkou
Mamma před 5 hodinami
Letní zeleninová polévka s fazolkami
PavelLajcok před 6 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Markeeta před 12 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
JanaPisova před 12 hodinami
Salát z kedlubny, mrkve a ředkviček
Petra970 před 13 hodinami
Domácí kmínový chleba
Petra970 před 13 hodinami
Rybízový jogurtový bezlepkový koláč
verisovakristyna před 14 hodinami
Tématické fráze:
vývar z kostí,
vepřový vývar se zeleninou,
vývar z vepřových žeber,
vývar s kostí,
vývar z vepřových kostí,
vyvar z zeber,
vyvar ze žeber,
jak se vari vyvar,
polévka z vepřových žeber,
zeleninový vývar s kostí,
vývar z vepřové kosti,
silný vývar z kostí,
zeleninový vývar s libečkem,
vývar s libečkem,
veprovazebra na zelenine,
jak uvařit vývar z kostí,
recept vepřová žebra se zeleninou,
jak uvařit čistý vyvar,
jak se vaří žebra,
kolik kostí na vývar
Suroviny:
kost,
žebra,
mrkev,
petržel,
pórek,
celer řapíkatý,
sůl,
pepř,
bobkový list,
pepř celý,
libeček,
kurkuma,
hrášek mražený,
nudle polévkové,
petrželka,
pažitka
Komentáře (12)