Vývar z kostí a žebra se zeleninou
Silný, zlatý vývar z masitých kostí a vepřového žebra je plný zeleniny a vařeného masa. Tato polévka patří v mnoha rodinách k těm nejoblíbenějším, chutná ve všední den i ve dnech svátečních. Spolehlivě nejen zasytí, ale i zahřeje.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 670 kJ / 877 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,00 g |
| Tuky | 40,20 g |
| Vláknina | 2,90 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 400 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 6,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vývar z kostí a žebra se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rxDW
Moje poznámka
Vývar z kostí a žebra se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rxDW
Nejnovější recepty
Jablečné krémové řezy
Přidáno před 57 minutami
Kuřecí medailonky s pikantní směsí
Přidáno před 2 hodinami
Krém ze strouhané zeleniny
Přidáno před 2 hodinami
Pórková krémová polévka bez mouky
Přidáno před 4 hodinami
Dvoubarevné řezy s krémem a ovocem v želatině
Přidáno před 4 hodinami
Salát Beluga
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře kung-pao
mysalin před 8 minutami
Kakaový krémový řez s mascarpone
RenataMaresova před 9 minutami
Vepřová panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou
Sahula před 32 minutami
Špaldovo-celozrnný knedlík
Sassa před 46 minutami
Řecké kuře
Trol60 před 50 minutami
Rychloutopenci z gothaje
kamilsenk před 1 hodinou
Dalmatské čufty
Jessie před 1 hodinou
Tématické fráze:
vývar z kostí,
vepřový vývar se zeleninou,
vývar z vepřových žeber,
vývar s kostí,
vývar z vepřových kostí,
vyvar z zeber,
vyvar ze žeber,
jak se vari vyvar,
polévka z vepřových žeber,
zeleninový vývar s kostí,
vývar z vepřové kosti,
silný vývar z kostí,
zeleninový vývar s libečkem,
vývar s libečkem,
veprovazebra na zelenine,
jak uvařit vývar z kostí,
recept vepřová žebra se zeleninou,
jak uvařit čistý vyvar,
jak se vaří žebra,
kolik kostí na vývar
Suroviny:
kost,
žebra,
mrkev,
petržel,
pórek,
celer řapíkatý,
sůl,
bobkový list,
pepř celý,
libeček,
kurkuma,
pepř mletý,
hrášek mražený,
nudle polévkové,
petrželka,
pažitka
Komentáře (13)