Kančí ragú s brusinkovou omáčkou
Kančí ragú s brusinkovou omáčkou je jídlo s výraznou chutí zvěřiny, kterou zjemňuje sladkokyselý dotek brusinek. Tento tradičně laděný pokrm v sobě spojuje robustní maso, pomalé dušení a omáčku plnou lesní vůně.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 163 kJ / 1 473 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,51 g |
| Tuky | 61,36 g |
| Vláknina | 8,53 g |
| Cholesterol | 198 mg |
| Sodík | 259 mg |
| Sůl | 0,59 g |
| Sacharidy | 94,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí ragú s brusinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PGXA
Moje poznámka
Kančí ragú s brusinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PGXA
Nejnovější recepty
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 3 hodinami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové knedlíky IV
Beruna před 54 minutami
Žemlovka s jablky a tvarohem
jitule123 před 1 hodinou
Valašská kyselice
Topmoni před 1 hodinou
Linecké těsto 3 2 1
kimlo před 1 hodinou
Rychlá falešná slepičí polévka z mrkve
Denula před 2 hodinami
Veka domácí na chlebíčky
lena1403 před 2 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
lukadu před 3 hodinami
Langoše z Maďarska
nomia před 3 hodinami
Tématické fráze:
kančí ragů,
kančí ragů na víně,
kančí ragů recept,
recept na kančí ragů,
kančí ragú recepty,
kančí maso s brusinkovou omáčkou,
kančí maso recepty ragú,
recepty kančí ragů,
kančí s brusinkovou omáčkou,
kančí medailonky s brusinkovou omáčkou,
kančí s brusinkami,
kanči recept,
maso s brusinkovou omáčkou,
ragu z kance,
kanci na cerno,
ragů z divočáka,
ragu z kanciho masa,
kanci na brusinkove omacce,
kančí ragů se zeleninou,
kanec s brusinkovou omáčkou
Suroviny:
maso kančí,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
marmeláda brusinková,
povidla švestková,
cukr třtinový,
ocet balsamiko,
jalovec,
pepř černý,
bobkový list,
koření nové koření,
rozmarýn,
tymián,
olej olivový,
máslo,
mouka hladká,
víno červené,
smetana na vaření,
sádlo,
špek,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (29)
Budeme si dávat s bramborovým nadýchaným knedlíkem.
Ale moc hezký recept.