Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 555 kJ / 1 089 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,08 g |
Tuky | 26,30 g |
Vláknina | 19,28 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 355 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 49,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový guláš na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqRY
Moje poznámka
Vepřový guláš na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqRY
Nejnovější recepty
Kuřecí sendvič
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 5 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 15 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 15 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 15 hodinami
Jemné kynuté jahodové knedlíky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka s tvarohem
habis před 11 minutami
Játrová omáčka
LenkaMarikova před 26 minutami
Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů
Patnikarka před 49 minutami
Kefírový koláč
Wikki před 1 hodinou
Bublanina s jogurtem
Jitka Z před 1 hodinou
Cibulová omáčka od babičky
curling3v před 2 hodinami
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
Leni1970 před 2 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Pavla P. před 3 hodinami
Kuře na paprice
kneblovaemma1 před 3 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Veronika_1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřový guláš z plecka,
vepřový gulaš na pivě,
vepřový guláš na pivu,
vepřový guláš,
vepřový pivní guláš,
vepřový guláš s knedlíkem,
pikantní vepřový guláš,
guláš na pivě,
pikantní vepřový guláš recept,
recept na veprovy gulas,
gulaš z vepřoveho,
guláš z plecka,
pikantní guláš vepřoví,
vepřovy guláš na houbach,
vepřovy gulaš na černym pivě,
veprovy gulas recept,
recept vepřový guláš,
guláš na pivu,
gulas veprovy,
vepřový guláš z plecka na pivu
Suroviny:
plecko vepřové,
cibule,
žampióny,
pivo světlé,
mouka hladká,
rajče,
kapie sterilovaná,
olej,
koření houbová variace,
podravka,
sůl
Komentáře (2)