Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 555 kJ / 1 089 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,08 g |
Tuky | 26,30 g |
Vláknina | 19,28 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 355 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 49,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový guláš na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqRY
Moje poznámka
Vepřový guláš na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EqRY
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 9 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 12 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 12 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 12 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 11 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 12 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 12 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 12 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 13 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 13 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 14 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 14 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 15 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřový guláš z plecka,
vepřový gulaš na pivě,
vepřový guláš na pivu,
vepřový guláš,
vepřový pivní guláš,
vepřový guláš s knedlíkem,
pikantní vepřový guláš,
guláš na pivě,
pikantní vepřový guláš recept,
recept na veprovy gulas,
gulaš z vepřoveho,
guláš z plecka,
pikantní guláš vepřoví,
vepřovy guláš na houbach,
vepřovy gulaš na černym pivě,
veprovy gulas recept,
recept vepřový guláš,
guláš na pivu,
gulas veprovy,
vepřový guláš z plecka na pivu
Suroviny:
plecko vepřové,
cibule,
žampióny,
pivo světlé,
mouka hladká,
rajče,
kapie sterilovaná,
olej,
koření houbová variace,
podravka,
sůl
Komentáře (3)