Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivovarský tokáň

Není to guláš ani perkelt, ale pochází ze stejného kraje. Pivovarský tokáň přišel z Maďarska a chutná skoro svátečně. Tradičně se připravuje z hovězího masa, ale doporučujeme vyzkoušet i variantu s vepřovým, například z kýty nebo plece.

Hodnocení receptu je 5,0 (62×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 60 min

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava)

23. 2. 2010 14:34

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 642 kJ / 1 588 kcal
Bílkoviny137,39 g
Tuky80,32 g
Vláknina16,76 g
Cholesterol 294 mg
Sodík 346 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy64,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jaromira18 Jaromira18

2. 2. 2022 17:25

Vynikající, dělám podobně.:-K:-K:-K

Marie Švarcová

7. 2. 2017 19:34

:yes::yes::yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 10. 2016 16:01

Blanka: děkuji ;-)

Blanka

19. 10. 2016 15:55

byl výbornej,chválili a uděláme brzo znova :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 10. 2016 18:29

bembo: To mne moc těší, že chutnalo! ;-)

bembo

16. 10. 2016 15:52

super gulášek.už som si na ňom pochutnal.ani som si nestihol urobiť halušky čo mi tak chutil,tak som si ho dal s chlebom<3.prajem pekný deň Remcula

bembo

16. 10. 2016 15:48

super,už som si na ňom pošmákol<3

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 4. 2016 09:47

tanka1979: To mne moc těší :-)

tanka1979 tanka1979

21. 4. 2016 09:29

Chutnalo :yes: ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 4. 2016 12:24

alena pohořalová : Já děkuji za vyzkoušení :-)

alena pohořalová

7. 4. 2016 11:22

výborné všem to moc chutnalo díky ze recept :-)

newparanet

28. 3. 2016 20:11

spagetka:jj z profesionálního hlediska bych toto nenazval tokáněm, pivovarský guláš by mu slušel lépe. Tokáň je opravdu něco jiného.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 3. 2016 13:26

luckyfucky: Určitě může;-), každý podle sebe :-)

luckyfucky

11. 3. 2016 10:15

:-) nemuze se masoxova kostka a mouka vynechat? :) tokany je jinak supr jidlo....marne toto Horni Śląsk je ponekud kraj ropaku

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 3. 2016 14:24

Irrena: Tak snad bude chutnat :-)

1 2 3 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pivovarský vepřový tokáň tokáň tokáň recept pivní tokan pivovarnický tokáň pivovarský vepřový tokáň, kuřecí tokáň co je tokáň recept na tokán recept tokáň vepřový tokán vepřový pivovarský tokáň tokán - recept tokáň recepty recepty tokáň pivovrský tokáň pivovarský tokáň,recept pivovarský tokáň,recept co je to tokan veproví tokáň

Suroviny: kýta vepřová, cibule, česnek, feferonka, sůl, sádlo, mouka hladká, vývar masový, paprika sušená sladká, pivo světlé, paprika čerstvá červená, sýr strouhaný

TopRecepty.cz

Pivovarský tokáň

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gp53