Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 801 kJ / 909 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,14 g |
Tuky | 60,65 g |
Vláknina | 8,04 g |
Cholesterol | 192 mg |
Sodík | 222 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 20,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bageta s kuřecími játry a fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mq2p
Moje poznámka
Bageta s kuřecími játry a fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mq2p
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 5 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 5 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 20 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 11 minutami
Pizza Valencia
Alena194 před 13 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 17 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 1 hodinou
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Jahodový džem
Jolinka před 1 hodinou
Hovězí (kližka) na houbách
mb130 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
UnholyKetty před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 2 hodinami
Tématické fráze:
bageta s kuřecím masem,
bageta,
bageta recept,
recept na bagetu,
drůbeží játra s fazolkami,
bagety recept,
kuřecí játra s fazolemi,
bagety s kuřecím masem,
balení baget,
bagety s masem,
bageta s kuřecím masem recept,
mneneznas.blog.cz,
recept bageta,
bageta fazolemi,
kuřecím játra s fazolemi,
bageta s masem,
fazolky s bagetkou a masem,
kuřecí játra s bagetkou,
kuřecí jatra s fazolema,
jatra na cibulce se žampiony bageta
Suroviny:
maso mleté,
rajče,
pórek,
cibule,
bageta,
sýr plátkový,
játra kuřecí,
fazole v tomatové omáčce,
sůl,
kmín celý,
pepř
Komentáře (1)