Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 530 kJ / 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,59 g |
Tuky | 2,32 g |
Vláknina | 20,03 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 67,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatová polévka s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywOR
Moje poznámka
Rajčatová polévka s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywOR
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 5 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 5 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 5 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka k těstovinám
TondaJ před 18 minutami
Fazolky na smetaně
TondaJ před 22 minutami
Vepřová játra - luxusní
Lasulena před 29 minutami
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Hankadr před 1 hodinou
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 1 hodinou
Bábovka bez vajec
Vladour před 1 hodinou
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 1 hodinou
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 2 hodinami
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 3 hodinami
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 6 hodinami
Tématické fráze:
rajčatová polévka s těstovinou recept,
rajčatová polévka s těstovinou,
rajčatová polévka z protlaku,
rajčatová polévka z konzervovaných rajčat,
rajská polévka s těstovinami,
rajčatová polévka s bazalkou,
rajska polevka s testovinou,
rajčatová polévka,
rajská polévka z konzervovaných rajčat,
rajčatová polévka z rajčat,
polévka z rajčatového protlaku,
těstovinová polévka,
polévka z konzervovaných rajčat,
rajčatová polévka s mozzarelou,
rajčatová polévka s mozzarelou,
račatova polevka,
rajčatova polevka z rajčatoveho protlaku,
jak nejlepe oloupat rajcata,
rajčatová polévka recept z protlaku,
francouzská rajčatová polévka
Suroviny:
rajče,
olej olivový,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
protlak rajčatový,
vývar zeleninový,
cukr,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá,
těstoviny
Komentáře (2)