Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 057 kJ / 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,57 g |
Tuky | 9,95 g |
Vláknina | 4,75 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 200,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladká rýže s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wwM
Moje poznámka
Sladká rýže s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wwM
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 6 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 10 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 20 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 20 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 6 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 7 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 8 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 8 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 8 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 10 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 10 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 11 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 13 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 13 hodinami
Tématické fráze:
recept na sladkou rýži,
zapečená rýže na sladko,
zapečená sladka rýže,
zapečená rýže s ovocem,
zapečená sladká rýže recept,
rýže nasladko,
sladká rýže zapečená,
zapečená rýže sladká,
sladká zapečená rýže,
recepty z rýže,
recepty na sladkou ryzi,
rýže recepty,
rýžová kaše recept,
zapečena rýže se švestkami,
sladká rýžová kaše,
recepty rýže,
recepty-sladka ryze,
recepty sladké,
rýže se švestkami,
rýže na sladko zapečená
Suroviny:
rýže,
voda,
sůl,
máslo,
cukr vanilkový,
cukr,
smetana zakysaná,
ovoce
Komentáře (15)
Staci dat ryzi do sklenene misy v pomeru 1:2 s mlekem (tzn. Kdyz jeden hrnek ryze,dva hrnky mleka) a trosku osolime a peceme v troube dokud se ryze nenabobtna a neodpari se mleko.
Nemusime pridavat ani maslo ani cukr nebo tak. Jen polijeme zavareninou nebo posypeme oblibenym ovocem. Ja to mam nejradsi s malinami ;)
Zrovna ji mam dneska v troube
Dobrou chut