Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 297 kJ / 71 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,59 g |
Tuky | 0,22 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustové kuře "Remčula"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/57YR
Moje poznámka
Kapustové kuře "Remčula"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/57YR
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 34 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 45 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 13 hodinami
Tématické fráze:
kuře na kapustě,
balarini klik,
kuře s kapustou,
kuře kapusta,
kure v kapuste,
kuře a kapusta,
kapusta a kure,
nadobi balarini klik,
kapusta kuře,
kuře kapusta recepty,
recept kuře kapusta,
recept na kuře na kapustě,
hrnce klik balarini,
kapusta s kuřecím,
jak zahustit kapustu,
nadobi balarini,
kuřecí s kapustou,
balarini,
recepty na vaření kapusty,
kapusta ke kuřeti
Suroviny:
stehno kuřecí,
kapusta,
cibule,
olej olivový,
česnek,
sůl,
pepř,
kmín celý,
paprika sušená sladká
Komentáře (48)
Díky za recept, přidávám fotku, jen to kuře už je na ní chudák vysušené (ale jen na povrchu! :) - kvůli mikrovlnce