Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 795 kJ / 668 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,50 g |
Tuky | 4,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 73,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavé filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRw4
Moje poznámka
Křupavé filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRw4
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 10 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 13 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 14 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 14 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 2 minutami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 13 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 13 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 13 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 13 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 14 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 14 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 16 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 16 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 17 hodinami
Tématické fráze:
jak usmažit file,
koření na file,
křupavé filety recept,
file recepty,
křupavé rybí file,
file vaření,
křuplave rybí filety,
křupavě rybí filety,
file recept,
file v mouce,
recepty na file,
smažené rybí filé v mouce,
recepty na sumce,
jake koreni na file,
pikantní těstíčko s kořením argentina na smážené ryby,
smažený sumec v kukuřičné mouce,
smažený sumec v těstíčku tempura,
koreni na obalene file,
opecene file obalene,
jak usmazitfilé
Suroviny:
filet rybí,
mouka hladká,
kmín drcený,
olej,
sůl
Komentáře (2)