Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 795 kJ / 668 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,50 g |
Tuky | 4,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 73,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavé filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRw4
Moje poznámka
Křupavé filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRw4
Nejnovější recepty
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno před 46 minutami
Pečený česnek uchovávaný v oleji
Přidáno před 2 hodinami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 15 hodinami
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 21 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánové brownies
mardzas před 1 hodinou
Rychlá rajská omáčka
meli11 před 1 hodinou
Kedlubnová polévka s mrkví a novými brambory
Subrt173 před 1 hodinou
Rajčatové lasagne s cuketou a ořechy (raw)
KrisZaezemi před 4 hodinami
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
stepankov.s před 13 hodinami
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 15 hodinami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 15 hodinami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 15 hodinami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 16 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 16 hodinami
Tématické fráze:
jak usmažit file,
koření na file,
křupavé filety recept,
file recepty,
křupavé rybí file,
file vaření,
křuplave rybí filety,
křupavě rybí filety,
file recept,
file v mouce,
recepty na file,
smažené rybí filé v mouce,
recepty na sumce,
jake koreni na file,
pikantní těstíčko s kořením argentina na smážené ryby,
smažený sumec v kukuřičné mouce,
smažený sumec v těstíčku tempura,
koreni na obalene file,
opecene file obalene,
jak usmazitfilé
Suroviny:
filet rybí,
mouka hladká,
kmín drcený,
olej,
sůl
Komentáře (2)