Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangas se sladkokyselou omáčkou

Hodnocení receptu je 5,0 (40×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 5. 2010 22:07

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zbytek parmské šunky jsem osmažil v oleji a použil na ozdobu spolu s glazovanou karotkou. Osmažená šunka byla křupavá jako brambůrky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

lemarti

12. 5. 2010 13:01

Též mi bylo jasné od koho recept je;-) já už nemám co dodat,vše bylo již napsáno jen bodík letí:-);-)

Ivana79 Ivana79

12. 5. 2010 12:05

Jendo,zase mi to nedá nenapísať pri pohľade na tvoje fotky,okrem toho sladkokyselú omáčku milujem,takže ďalší bodík:-p:yes:

misza misza

12. 5. 2010 11:05

Jendo, ještě než jsem otevřela recept, už jsem věděla, že je tvůj;-) Je to opět super recept:-p nádherné fotečky:-*:yes:

Suvicka Suvicka

12. 5. 2010 02:29

Jak to skvele vypada, tak to urcite bude i skvele chutnat. Posilam bod. :yes::-p Vyzkousime.

ruzena ruzena

11. 5. 2010 23:40

Nádhera,jak jinak:-DJendo:yes::yes::yes:+8

yanull yanull

11. 5. 2010 23:24

Jaký komentář napsat k receptu od VIP autora? Samozřejmě, opět neotřelá nádhera a bezesporu lahodná, posílám 7. bod, protože toto menu by mé chuti přišlo vhod.:-p:-);-):-8:yes::-K

isindy isindy

11. 5. 2010 22:45

Jendo, šmankote, kam na to chodíš????:-O:-O:-p rozhodně :yes:+

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 5. 2010 22:41

Jendo, to je zase nádhera!!:yes:

Jenda1 Jenda1

11. 5. 2010 22:41

Ta chuť je lahodná, citrónově sladkokyselá a skvěle doplňuje a podporuje chuť pangase:-p;-).

jahoda jahoda

11. 5. 2010 22:32

Jendo, teď koukám ještě na tu omáčku - to je Tvoje improvizace:-?, já bych si tedy netroufla, to snad mohou jen profíci;-),zajímá mě ta chuť - no nezkus to pak:-O

Bibinka Bibinka

11. 5. 2010 22:21

Á jéje Jendo, to je zase bomba ve 22 hodin:yes:;-) a jak to krásně vypadá na tom talíři-dobrá nádhera. Ode mne jasnej 3.bodík:yes:

kudlova3 kudlova3

11. 5. 2010 22:20

:-O:-O:-p:-K:yes:

jahoda jahoda

11. 5. 2010 22:20

Nádhera, nemám slov:yes::yes::yes:;-):-p, ukládám... U nás musí být ryba min. 1x týdně, takže mám krásnou inspiraci. Díky

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pangasius recepty pangas pangas recepty pangasius s omáčkou pangasius ryba foto ryba se sladkokyselou omáčkou recepty pangas pangas recept pangas s omáčkou recepty-pangas rybárna lysá nad labem recept pangas sladkokyselá omáčka recept ryba ve sladkokyselé omáčce pangas na masle sladkokyselá čili omáčka sladkokyselá omáčka rybárna v lysé nad labem recept sladkokyselá omáčka omáčky ryby

Suroviny: pangasius, šunka parmská, libeček, pepř bílý, sůl, olej slunečnicový, máslo, mouka hladká, voda, sůl, cukr krupice, ocet balsamiko, víno bílé, kůra citronová, brambory, sůl, kurkuma, libeček, máslo, mléko

TopRecepty.cz

Pangas se sladkokyselou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WPZ4