 
		
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 037 kJ / 3 116 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 14,98 g | 
| Tuky | 336,17 g | 
| Vláknina | 4,20 g | 
| Cholesterol | 280 mg | 
| Sodík | 6,41 g | 
| Sůl | 16,00 g | 
| Sacharidy | 6,70 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Koňskou roštěnou - plátky, zlehka naklepeme a nařízneme. Roštěnou potřeme směsí koření na divočinu a roštěnky, smíchané s trochou oleje. Okořeněné plátky dáme uležet do lednice na cca 1 hodinu.
	Krok 2: Uzenou slaninu nakrájenou na kostičky restujeme v hrnci, až zezlátne. Přidáme na jemno pokrájenou cibuli a opékáme za stálého míchání.
	Krok 3: Maso po uležení vkládáme do rozpáleného oleje na pánvičce a zprudka restujeme tak, aby se zatáhlo, a přendáme jej do hrnce k opečené slanině s cibulkou.
	Krok 4: Zalijeme vodou tak, aby se maso dusilo ve vlastní šťávě. Dusíme pod pokličkou na mírném plameni, dokud maso nezměkne (60–120 minut).
	Krok 5: Po změknutí plátky masa vyjmeme a vzniklou omáčku propasírujeme a zahustíme rozmíchanou moukou v trošce vody a provaříme ještě cca 15 minut. Příloha vařené nové brambory a okurkový salát s kysanou smetanou.
Zveřejněno 24. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Koňská roštěná na divoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJjm
Moje poznámka
					 
				
Koňská roštěná na divoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJjm
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 2 hodinami
	
			 
	
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Nejlepší langoše
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 1 hodinou
	
			 
	
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 1 hodinou
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 4 hodinami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 4 hodinami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 5 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 7 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 7 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 9 hodinami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 9 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							konské maso recepty na divoko, 
						
						
							kde koupit konské maso, 
						
						
							roštěná z konského masa, 
						
						
							konské maso recepty, 
						
						
							roštěná z divočiny, 
						
						
							rostenky z konskeho masa, 
						
						
							rostena, 
						
						
							kde koupim konske maso, 
						
						
							koňské roštěnky, 
						
						
							konská jatka, 
						
						
							rostena z danka, 
						
						
							konske maso, 
						
						
							daněk na divoko, 
						
						
							koňské maso na divoko, 
						
						
							roštěná recept, 
						
						
							roštěná z kance, 
						
						
							fishing and hunting recepty, 
						
						
							koninu, 
						
						
							rostenky na divoko, 
						
						
							konska zabijacka
						
					
						Suroviny:
						
							roštěná koňská, 
						
						
							cibule, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							koření na roštěnky, 
						
						
							koření na divočinu, 
						
						
							slanina uzená, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							bobkový list
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
 
 
 
 
 
Komentáře (30)
Sníst jí kořínky - to ji přece zabiješ.
Konina je vynikající, třeba taková svíčková....
Občas jsem ji mívala tak před 40 lety. Budu muset do Alberta!