Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 259 kJ / 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,07 g |
Tuky | 29,43 g |
Vláknina | 12,76 g |
Cholesterol | 171 mg |
Sodík | 797 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 36,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z velkych paradajok, tzv. bycich srdc, odkrojime vrch, vyberieme duzinu.
Krok 2: Na oleji orestujeme dozlata nadrobno nasekanu cibulu, pridame pokrajane strapcove paradajky a duzinu z bycich srdc, paradajkovy pretlak, prelisovany cesnak.
Krok 3: Restujeme asi 5 minut, pridame mlete maso, bobkovy list, osolime a okorenime. Vsetko spolu restujeme, kym sa suroviny neprepoja.
Krok 4: Potom vyberieme bobkovy list, osolime, primiesame posekanu petrzlenovu vnat a naplnime bycie srdcia. Priklopime odkrojene vrsky. zmes, ktora sa nevosla do paradajok, ulozime okolo nich.
Krok 5: Postruhame parmezan na listky a poukladame na paradajky.
Krok 6: Pecieme asi 15 minut pri 180 stupnoch. Po upeceni ozdobime listkami bazalky a listkami parmezanu.
Zveřejněno 2. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná "býčí srdce"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5RR8
Moje poznámka
Plněná "býčí srdce"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5RR8
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 10 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 17 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 21 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno 16. 10. 2025 15:07:03
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno 16. 10. 2025 11:02:02
Mrkvový krém
Přidáno 16. 10. 2025 10:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 1 hodinou
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 2 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 2 hodinami
Uzená žebra pomalu pečená
Monika28 před 3 hodinami
Cibulová polévka
drutek73 před 4 hodinami
Jemná banánová bábovka
Borinka před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Romecka7 před 5 hodinami
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 7 hodinami
Sladkokyselé kuře (Sweet&Sour Chicken)
Alzbetina Prk. před 7 hodinami
Tématické fráze:
rajče býčí srdce,
rajčata býčí srdce,
rajče buvolí srdce,
rajčata byci srdce recepty,
byči žlazy recepty,
býčí žlázy na smetaně,
recept na rajče býčí srdce,
rajske buvoli srdce,
rajcata buvoli srdce,
mlete srdce,
srdcové rajče,
plněná buvolí rajičata,
rajče býčí srdce recept,
rajčata býčí srdce recept,
rajče býčí srdce recepty,
býčí srdce rajče,
býčí rajským,
rajče býčí srdce v kuchyni,
velka rajičata,
rajčata tzv. býčí srdce
Suroviny:
rajče,
maso hovězí,
rajče,
cibule,
protlak rajčatový,
česnek,
petrželka,
parmazán,
bazalka čerstvá,
bobkový list,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (10)
Ďakujem ti zaň! +
(když jsem četla název, tak jsem si fakt myslela, že jde o hovězí srdce