Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křupavé bramboráky

Do zlatova opečené, kmínem, česnekem a majoránkou vonící křupavé placičky, to jsou bramboráky. Oblíbená klasika z několika několika surovin, patřící k levným lidovým pokrmům našich babiček a dědečků.

Hodnocení receptu je 5,0 (103×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

9. 6. 2010 17:55

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Tento recept najdete
v nové kuchařce!

Naše kuchařka obsahuje
150 nejlepších receptů
včetně tohoto.

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 027 kJ / 484 kcal
Bílkoviny24,36 g
Tuky15,47 g
Vláknina7,70 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 220 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy58,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jarka

12. 1. 2012 10:43

Merylas:

Dnes jsem hledala recept na dobré bramboráky a vyčetla jsem, že se má struhadlo, na kterém brambory strouháme, potřít citronem. Pak prý nečernají. Budu je dělat až pozdě odpoledne, až příjde manžel z práce, tak to vyzkouším.

Zdraví Jarka

kristynka-cze kristynka-cze

11. 1. 2012 17:49

rebelka: BILKOVAI: holky jsem moc rada ze se vam recept libi... jinak trosku mleka tam nekdy take pridam ale to je ze jsou trosku jemnejsi kvuli tomu skrobu. Diky za bodik :-K

Merylas Merylas (moderátorka)

11. 1. 2012 17:47

rebeka: Mléko se dává, aby brambory nečernaly;-)

rebeka rebeka

11. 1. 2012 17:37

BILKOVAI: je to tak..u nás dělá bramboráky manžel a zásadně tam místo ouky dává strouhanku, jsou vážně krásně křupavé..:yes: ještě k postrouhaným bramborům přidá krapet mléka..proč, to nevím, ale je to moooc dobré..i proto, že to nemusím dělat já:-8:-D:yes:
posílám bodík;-):-):yes:

BILKOVAI BILKOVAI

11. 1. 2012 17:23

S tou strouhankou je to zajímavé. Simone, díky, že jsi upozornil na skvělý recept.;-) Jinak bych si ho nevšimla :-K....+1:yes:

simon

11. 1. 2012 17:16

:-)):-((:no::no::no::no::no::no::no:

noemi108

16. 10. 2011 15:29

moc dobré :-)

kristynka-cze kristynka-cze

16. 5. 2011 20:32

Houbablee: dekuji .. tento recept mam od sve babicky a poprve jsem je delala take na tento zpusob a mohu rici ze se tez povedli ..:yes:

Houbablee

16. 5. 2011 18:30

Zkousela jsem poprve uvarit bramboraky a vybrala jsem si k tomu vas recept. Vysledek byl vynikajici! Dekuji moc za recept:)

Oksika

16. 6. 2010 14:04

:-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 6. 2010 14:59

:yes::yes::-p

Simona Skolakova Simona Skolakova

10. 6. 2010 06:33

Kristýnko vítám Tě na topkách ať se ti tu mezi námi líbí.;-)
Bramborák můžu pořád,ale se strouhankou jsem to ještě nedělala,vyzkouším a dávám bod:yes::-K

Suvicka Suvicka

9. 6. 2010 23:57

Bramboraky mame vsichni moc radi. Posilam bodik. 4+ :yes::-K

gabik

9. 6. 2010 21:36

Moc fajn:yes::-))

75andrea 75andrea

9. 6. 2010 19:11

klasika:-p:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak se dělají bramboráky domácí bramboráky domácí bramboráky recept domaci bramborak bramboráky bez mouky křupavé bramboráčky bramboráky bramborak recept recept na bramborak dobré bramboráky dobrý bramborák bramboráky se strouhankou bramborak bramborák se strouhankou bramborák bez mouky zdravé bramboráky jak udelat bramboraky bramboráky recept jak udělat bramborak recepty na bramboráky

Suroviny: brambory, vejce, sůl, česnek, majoránka, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Křupavé bramboráky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1GVP