Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žampiony s mladou cibulkou

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 7. 2010 17:14

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie690 kJ / 165 kcal
Bílkoviny14,00 g
Tuky1,00 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy15,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

11. 11. 2010 13:11

Evík, dík!:-D

eva hubova eva hubova

11. 11. 2010 13:03

Magdalenko,včerejší svačinka byla výborná:-ppřidala jsem foto a:yes:+7

isindy isindy

13. 7. 2010 19:27

magdalenko, u nás stejně, jakmile koupím žampiony, musím je obratem zpracovat, jinak mi je syn sní syrové ;-)....takže při dalším nákupu přijde na řadu tento receptík :yes:+6

isindy isindy

13. 7. 2010 19:27

magdalenko, u nás stejně, jakmile koupím žampiony, musím je obratem zpracovat, jinak mi je syn sní syrové ;-)....takže při dalším nákupu přijde na řadu tento receptík :yes:+6

magdalenka magdalenka

13. 7. 2010 19:15

Ja sa trochu bojím grilovania lesných húb, niektoré sú ťažšie stráviteľné, teda múdre knihy doporučujú dlhší var, možno hovorí zo mňa závisť, že ich tu nemám...ale šampiňóny sú v pohode. Manžel mi ich kradne, nakrája a šrotuje iba tak, surové...nepotrebuje ani gril, ani pepř, ani petrželku...:-D

yanull yanull

13. 7. 2010 19:12

Dnes jsem dělala grilovanou cuketu, ale tento recept určitě zkusím, jakmile žampiony koupím + bodík :-p;-):yes:

maris maris

13. 7. 2010 19:11

Nechci provokovat s lesními houbami - taky je momentálně nemám, ale vloni jsme je grilovali a byly výborné, jen bych asi řekla, že by se měly griovat déle než žampiony.:-). Petrželka v každém případě:-p:yes:+

magdalenka magdalenka

13. 7. 2010 19:02

Tak si môj človek.;-)

Eliza Eliza

13. 7. 2010 18:43

Tak to se musím smát, když jsem to psala, pořád jsem přemýšlela, co že je to za bylinku, která mi k žampionům sedí, chtěla jsem ji zmínit, ale vybavovaly se mi samé aromatické a na to, že mám na mysli hladkolistou petrželku jsem prostě nepřišla...;-) Takže jo, souhlasím.

magdalenka magdalenka

13. 7. 2010 18:40

Elizka, také väčšie klobúčiky bez nožičky dávam rovno na gril, potieram olejom, solím a korením. Ešte k tým šampiňónom, neviem, či sa mi to zdá, alebo súhlasíš so mnou - sedí k tomu aj chuť petržlenovej vňate? Alebo som si to vypestovala?

Eliza Eliza

13. 7. 2010 18:30

Magdalenko, žampiony mám hrozně ráda a ke grilovačce budou perfektní. Že mě to ještě nenapadlo :-O:-8.
Chtěla jsem se dnes pustit do tvého pečeného lilku, ale nemám čtečku na fotky, tak počkám, abych přidala obrázek. ;-)
A s tím pepřem souhlasím, na žampiony také nedávám nic moc koření a s máslem se snoubí dokonale :-p.

Simona Skolakova Simona Skolakova

13. 7. 2010 18:05

Tak to se mi líbí,jakmile budu mít houby hned vyzkouším.:yes:+1;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak zpracovat žampiony zampiony jako priloha žampiony na cibulce žampiony recepty jak spracovat žampijony priloha k žampionum žampiony priloha žampiony s jarní cibulkou víno k žampionum žampiony s cibulí na grilu zampiony s cibuli v alobalu na grilu jak zpracovat žampiony porad s cibulkou žampiony jak je zpracovat jak zpracovat krémové žampiony omáčky k žampionum zampiony s cibuli příloha žampiony žampiony s cibuli na gril žampiony recept

Suroviny: žampióny, cibulka, máslo, sůl, koření, pepř, alobal

TopRecepty.cz

Žampiony s mladou cibulkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pklX