Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 660 kJ / 875 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,80 g |
Tuky | 20,40 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Country" maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KL4Y
Moje poznámka
"Country" maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KL4Y
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 12 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 5 hodinami
Krenex
dragomirac před 6 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 7 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 7 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 7 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 7 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 8 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 8 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 9 hodinami
Tématické fráze:
marinada na veprove maso,
červené fazole recept,
jak upravit lososa,
country fazole recept,
country recepty,
vepřové maso country,
super recepty z vepřového masa,
vepřové country maso,
jak upravit žampiony,
marinády na maso,
vepřové country,
veprova panenka marinada,
marináda na vepřovou panenku,
recepty maso,
marinády na vepřové maso,
jak se dela marcipan,
co z vepřového masa,
výborná marináda,
vyborna marinada na maso,
country fazole
Suroviny:
maso vepřové,
žampióny,
rajče,
cibulka jarní,
fazole červené ve slaném nálevu,
nať petrželová,
marináda
Komentáře (41)