Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 660 kJ / 875 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 142,80 g | 
| Tuky | 20,40 g | 
| Vláknina | 24,00 g | 
| Cholesterol | 240 mg | 
| Sodík | 360 mg | 
| Sůl | 0,60 g | 
| Sacharidy | 18,00 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
"Country" maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KL4Y
Moje poznámka
					
				
"Country" maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KL4Y
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 12 minutami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 2 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 2 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 4 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							marinada na veprove maso, 
						
						
							červené fazole recept, 
						
						
							jak upravit lososa, 
						
						
							country fazole recept, 
						
						
							country recepty, 
						
						
							vepřové maso country, 
						
						
							super recepty z vepřového masa, 
						
						
							vepřové country maso, 
						
						
							jak upravit žampiony, 
						
						
							marinády na maso, 
						
						
							vepřové country, 
						
						
							veprova panenka marinada, 
						
						
							marináda na vepřovou panenku, 
						
						
							recepty maso, 
						
						
							marinády na vepřové maso, 
						
						
							jak se dela marcipan, 
						
						
							co z vepřového masa, 
						
						
							výborná marináda, 
						
						
							vyborna marinada na maso, 
						
						
							country fazole
						
					
						Suroviny:
						
							maso vepřové, 
						
						
							žampióny, 
						
						
							rajče, 
						
						
							cibulka jarní, 
						
						
							fazole červené ve slaném nálevu, 
						
						
							nať petrželová, 
						
						
							marináda
						
					
	
			
Komentáře (41)