"Country" maso
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 660 kJ / 875 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,80 g |
Tuky | 20,40 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 8. 2014 15:57
6. 4. 2013 18:38
6. 1. 2013 14:09
8. 9. 2012 08:53
17. 7. 2012 18:23
17. 7. 2012 18:18
23. 4. 2012 16:56
8. 2. 2012 05:59
2. 2. 2012 14:04
2. 2. 2012 11:06
6. 1. 2012 15:17
22. 11. 2011 21:55
17. 11. 2011 10:57
11. 11. 2011 22:28
21. 10. 2011 11:59
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 2 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 12 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 50 minutami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 3 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 3 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 4 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 4 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 5 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 5 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 6 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 8 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: marinada na veprove maso červené fazole recept jak upravit lososa country fazole recept country recepty vepřové maso country super recepty z vepřového masa vepřové country maso jak upravit žampiony marinády na maso vepřové country veprova panenka marinada marináda na vepřovou panenku recepty maso marinády na vepřové maso jak se dela marcipan co z vepřového masa výborná marináda vyborna marinada na maso country fazole
Suroviny: maso vepřové, žampióny, rajče, cibulka jarní, fazole červené ve slaném nálevu, nať petrželová, marináda
"Country" maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KL4Y
40 názorů