Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 660 kJ / 875 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,80 g |
Tuky | 20,40 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Country" maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KL4Y
Moje poznámka
"Country" maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KL4Y
Nejnovější recepty
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno před 9 hodinami
Plněné papriky s rajskou
Přidáno před 11 hodinami
Krémové řezy s pudinkem a meruňkami
Přidáno před 12 hodinami
Zeleninová polévka s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Cottage pomazánka s pórkem a ředkvičkami
Přidáno před 15 hodinami
Jemný špendlíkový koláč
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolová kyselá polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Jablečný koláč s krupičkou
Ivcatkoo před 6 hodinami
Bábovka
Helenecka 21 před 7 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 9 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
horys před 11 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 12 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
HanaS92 před 13 hodinami
Cuketová pomazánka s česnekem a sýrem, vhodné i pro diabetiky
Slavista62 před 14 hodinami
Česnečka se sýrem - recept od babičky
wimra před 15 hodinami
Cuketove lasagne
vranova.dasa před 16 hodinami
Tématické fráze:
marinada na veprove maso,
červené fazole recept,
jak upravit lososa,
country fazole recept,
country recepty,
vepřové maso country,
super recepty z vepřového masa,
vepřové country maso,
jak upravit žampiony,
marinády na maso,
vepřové country,
veprova panenka marinada,
marináda na vepřovou panenku,
recepty maso,
marinády na vepřové maso,
jak se dela marcipan,
co z vepřového masa,
výborná marináda,
vyborna marinada na maso,
country fazole
Suroviny:
maso vepřové,
žampióny,
rajče,
cibulka jarní,
fazole červené ve slaném nálevu,
nať petrželová,
marináda
Komentáře (41)