Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 660 kJ / 875 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,80 g |
Tuky | 20,40 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Country" maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KL4Y
Moje poznámka
"Country" maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KL4Y
Nejnovější recepty
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 2 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 2 hodinami
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 15 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 17 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 17 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na hořčici
dexulka před 26 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
Roubalka8 před 2 hodinami
Jahodové muffiny
Petra.21 před 3 hodinami
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 11 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 13 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 14 hodinami
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 16 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 16 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 17 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 17 hodinami
Tématické fráze:
marinada na veprove maso,
červené fazole recept,
jak upravit lososa,
country fazole recept,
country recepty,
vepřové maso country,
super recepty z vepřového masa,
vepřové country maso,
jak upravit žampiony,
marinády na maso,
vepřové country,
veprova panenka marinada,
marináda na vepřovou panenku,
recepty maso,
marinády na vepřové maso,
jak se dela marcipan,
co z vepřového masa,
výborná marináda,
vyborna marinada na maso,
country fazole
Suroviny:
maso vepřové,
žampióny,
rajče,
cibulka jarní,
fazole červené ve slaném nálevu,
nať petrželová,
marináda
Komentáře (41)