Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 062 kJ / 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,80 g |
Tuky | 3,48 g |
Vláknina | 5,97 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 228 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 46,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlety "Gyros"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X5D8
Moje poznámka
Kotlety "Gyros"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X5D8
Nejnovější recepty
Pizza košíčky
Přidáno před 31 minutami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 14 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 15 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 22. 8. 2025 11:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Ivyjg před 6 minutami
Čína, jakou svět neviděl
Veronika_1 před 10 minutami
Vepřový guláš a domácí nočky
Blazenka před 15 minutami
Bábovka BBB - báječná banánová bábovka
Fulda před 18 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Pechule před 24 minutami
Majonézové kynuté buchty
LenaCiz před 46 minutami
Pikantní kuřecí stripsy
katkasar@seznam.cz před 1 hodinou
Domácí mátový sirup
petasek000 před 1 hodinou
Banánové lívance
VeruH. před 1 hodinou
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
Jajav před 2 hodinami
Tématické fráze:
kotleta,
kotlety recept,
gyros recept,
kotlety na kečupu,
vepřové kotlety gyros,
vepřová kotleta gyros,
kotleta recept,
kotleta recepty,
plněná kotleta pečená ve fólii,
pomalu pečená kotleta v celku,
pečená kotleta v celku se slaninou,
kotlety recepty,
recept na kotletu,
příprava gyros,
mail salo.co.za loc:cz,
co uvařit z kotlety,
top recepty kotleta recept,
veprovy platek gyros,
vepřové kotlety na gyros,
kotlety
Suroviny:
kotleta vepřová,
kečup sladký,
hořčice,
sýr tvrdý,
cibule,
sádlo,
koření gyros,
slanina anglická,
kotleta,
brambory
Komentáře (18)
+