Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené uzené po horňácku

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 9. 2010 17:11

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie11 445 kJ / 2 735 kcal
Bílkoviny207,39 g
Tuky130,29 g
Vláknina38,50 g
Cholesterol 1,23 g
Sodík 10,91 g
Sůl25,88 g
Sacharidy166,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

lapiduch

23. 2. 2015 09:41

Supr! :-8

Leka

5. 2. 2011 19:09

My tento recept děláme trošku jinak - tak moc nevrstvíme. První vrstva brambory, druhá uzené maso a třetí zelí, které se tím, že je nahoře, krásně opeče.

Eliza Eliza

14. 11. 2010 12:58

Vypadá to, že po horňácku jsem nezapékala naposledy, bylo to moc dobré. :-) Posílám fotečky a bod. :-K

MirkaK

4. 9. 2010 17:57

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: horňácké brambory zapečené uzené maso zapečené uzené brambory po hornácku uzené maso po horňácku uzené maso zapečené horňácké uzené maso zapečené brambory po horňácku zapékané uzené hornacke brambory recept uzene zapečene s bramborem uzené maso na smetaně zapečené uzené maso po hornácku zapečené uzené kotlety se zelím guláš po horňácku zapečené maso po horňácku horńácké brambory s masem uzená žebra zapečená s bramborem zapečenéuzené uzené na smetaně

Suroviny: krkovice uzená, brambory, sůl, kmín celý, sádlo, vejce, cibule, zelí kysané, smetana sladká

TopRecepty.cz

Zapečené uzené po horňácku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VQmB