Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 300 kJ / 1 267 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,94 g |
Tuky | 70,60 g |
Vláknina | 39,66 g |
Cholesterol | 939 mg |
Sodík | 5,30 g |
Sůl | 13,03 g |
Sacharidy | 58,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékané fazolky s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r99L
Moje poznámka
Zapékané fazolky s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r99L
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 4 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 5 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 5 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 5 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 3 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 4 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 4 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 4 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 4 hodinami
Jablkový perník
collins před 6 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 7 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 9 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 10 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 10 hodinami
Tématické fráze:
fazolky s mrkví,
zapečené fazole s mrkví,
mrkev recepty,
fazolky recept,
fazole mrkev recepty,
fazolky mrkev recept,
zapékané fazolky,
zapékaná mrkev,
fazole s brynzou,
zapekane fazole,
fazulka s mrkví,
zapikana mrkev,
mrkev s fazolí,
dušená mrkev s fazolkami,
zapecena cuketa s mrkví,
zapečené brambory s mrkví,
zapekana mrkev recept,
brambor,mrkev,fazole,
mrkev a fazolky,
mrkev, fazolky, cizrna
Suroviny:
fazolky zelené,
cibule,
olej,
mrkev,
česnek,
smetana zakysaná,
sýr strouhaný,
vejce,
vegeta,
sůl,
olej,
strouhanka
Komentáře (15)