Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 749 kJ / 1 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,45 g |
Tuky | 29,60 g |
Vláknina | 11,08 g |
Cholesterol | 198 mg |
Sodík | 5,06 g |
Sůl | 12,10 g |
Sacharidy | 105,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený květák s vepřovým masíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0gJ
Moje poznámka
Zapečený květák s vepřovým masíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0gJ
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 47 minutami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 3 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 5 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 5 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 6 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 8 hodinami
Tématické fráze:
kvetak s veprovym masem,
zapečený květák,
zapeceny kvetak s veprovym masem,
recepty z květáku,
zapečené maso s čalamádou,
zapečený květák recepty,
zapečený květak se smetanou,
zapečený květák s masem,
zapečené těstoviny s květákem a vepřovým masem,
kvetak a vepřové maso recepty,
kvetak s masem,
květák recepty,
zapečené brambory s vepřovým masem,
vepřové maso s květákem,
vepřové maso a květák,
kvetak a veprove maso,
zapečený květák s vepřovým masem a smetanou,
veprove s kvetakem,
kvetak zapeceny s vepřovým masem,
zapečený květák recept
Suroviny:
kýta vepřová,
květák,
sýr eidam,
brambory,
mléko,
smetana zakysaná,
koření grilovací,
koření kari,
sůl,
pepř
Komentáře (11)