Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 398 kJ / 2 007 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,47 g |
| Tuky | 178,67 g |
| Vláknina | 17,72 g |
| Cholesterol | 1,43 g |
| Sodík | 3,67 g |
| Sůl | 8,93 g |
| Sacharidy | 38,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená bylinková krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1EE
Moje poznámka
Zapečená bylinková krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1EE
Nejnovější recepty
Dýňový chlebíček
Přidáno před 11 minutami
Šťavnatí švábi
Přidáno před 14 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 19 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 22 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní kuřecí paličky
wimra před 21 minutami
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 5 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 7 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 7 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 7 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 9 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 9 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 12 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 12 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
luxusní zapečená krkovička,
zapečená krkovice,
recept na vynikající krkovičku,
co budeme zítra vařit,
krkovička recepty,
bylinková krkovička,
jak dlouho péct krkovici,
krkovička,
zapecena krkovicka,
krkovice de luxe,
krkovička de luxe,
krkovicka zapecena,
jak dlouho pečeme krkovici,
krkovicka s bylinkami,
jak péct krkovičku,
recept krkovička,
zapečená krkovice s houbami,
vynikající krkovicka,
jak dlouho péct krkovičku,
krkovice recept
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
slanina anglická,
česnek,
vejce,
smetana,
hořčice dijonská,
čerstvé bylinky,
strouhanka,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (44)