Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 806 kJ / 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,96 g |
Tuky | 29,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 91 mg |
Sůl | 0,19 g |
Sacharidy | 19,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omáčka z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZ3n
Moje poznámka
Omáčka z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZ3n
Nejnovější recepty
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 2 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 2 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 2 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 2 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 2 hodinami
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 1 hodinou
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 1 hodinou
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 4 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 15 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 17 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 17 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 18 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 18 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 19 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 20 hodinami
Tématické fráze:
babicovy dobroty recepty 31.10.2010,
pyré z červené řepy,
repova omacka,
omáčka z červeného vína,
červená řepa recepty,
recepty z červené řepy,
cervena omacka,
babicovy recepty 31.10.2010,
červená řepa,
červená řepa pyré,
babicovy dobroty recepty z 31.10.2010,
omáčka s červeného vína,
víno z červené řepy,
recepty babicovy dobroty 31.10.2010,
recepty omáčky,
omáčka z červeného vína a červené řepy,
cervene omacky,
víno a červená řepa,
řepové omáčky,
omačka k vařenému hovězimu masu
Suroviny:
řepa červená,
cibule,
tuk,
víno červené,
voda,
omáčka sojová,
sůl,
pepř mletý,
kmín mletý,
smetana kysaná,
šťáva citronová,
petrželka
Komentáře (4)