Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těsto na perníčky - hned měkké

Pečete na Vánoce perníčky? Možná jste je letos zapomněli připravit včas, aby stihly změknout. Nevadí, podle tohoto receptu připravíte perníčky, které budou měkké ihned. Pak je stačí nazdobit bílkovou polevou a perníčky jsou hotové.

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez odležení těsta

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez odležení těsta)

3. 11. 2010 19:53

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie21 986 kJ / 5 255 kcal
Bílkoviny93,54 g
Tuky117,13 g
Vláknina15,30 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 2,08 g
Sůl0,89 g
Sacharidy928,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kristýna

7. 12. 2010 19:58

Copak měkké to perníčky opravdu jsou i chutné. Ale s těstem se pracuje hrozně špatně...Nevím kde jsem udělala chybu,ale při válení se mi na povrchu vrásní(takže nikdy nejsou dokonale hladné).A na hodně místech se neustále trhá. Čím to může být?

innael innael

29. 11. 2010 20:52

No tak to je bomba:-!:-!:-! Hlásím, že jsou perníčky fakt měkké a ne betonové, jaké jsem měla dosud každý rok :-(:-D.
Musela jsem udělat druhou dávku, protože část tý první mi v nestřeženém okamžiku sežral náš pes! :-8 To je důkaz, že jsou perníčky skutečně výtečné :-)).

innael innael

24. 11. 2010 13:07

Tak těsto odpočívá v lednici a jsem moc zvědavá, jestli se mi to povede :-O. Perníčky jsem dělala několikrát a vždycky jsem je měla tvrdý jak beton ;-(. Tak jsem se zařekla, že už NIKDY je dělat nebudu... ale s blížícím se adventem mě to zas popadlo, jako každý rok :-)).
Dám vědět, jak to dopadlo :-K

finneta

4. 11. 2010 08:09

dělám taky tak, ale dávám sádlo. a hned po upečení je potřu žloutkem, pak se krásně lesknou.:yes::-D

hanahcotton hanahcotton

3. 11. 2010 21:28

Dovolila jsem si přidat foto....perníčky jsou opravdu hned k jídlu, takže je třeba pořádně schovat...aby vydržely do vánoc :-D:-D:-D

Jenny

3. 11. 2010 21:27

:yes::yes:

malaprdylka

3. 11. 2010 20:54

Moc pěkně nazdobené perníčky :yes:.
Fakt jsou hned měkké, taky je peču. Hlavně se tam nesmí dávat víc medu než je v receptu, jinak budou tvrdé!!!!

hanahcotton hanahcotton

3. 11. 2010 20:51

:yes::yes:

Zdenka +++ Zdenka +++

3. 11. 2010 20:05

Pajaja, určitě zkus jsou suprové a hlavně hned měkoučké kluci otravují abych jim je upekla už ted tak některý den budu péct.děkuji za bodík.:-K:-K:-K:-K:-K

Pajaja

3. 11. 2010 20:03

Zdeničko, moc hezké perníčky! Já je nikdy nedělala, ale že bych letos na Vánoce vyzkoušela? :yes::-K +1

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: testo na pernicky recept na rychlé perníčky hned měkké perníčky hned měkké perníčky recept hned měkké měkké perníčky těsto na perníky pernicky testo nejlepsi testo na pernicky pernikove testo těsto na perníčky které jsou hned k jídlu těsto na perníky po upečení měkké recept na měkké perníčky perníčky měkké hned po upečení pernicky hned k jidlu těsto perníčky mekke pernicky recept perníčky měkké testo na pernicky recept hned měkké perníčky těsto na perník

Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, vejce, máslo, med, rum, koření do perníku, kakao, soda jedlá, vejce, mléko, cukr moučkový, citron, bílek, tuk

TopRecepty.cz

Těsto na perníčky - hned měkké

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5LYY