Suroviny
Porce: pre viac osôb
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 478 kJ / 2 982 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 190,95 g |
| Tuky | 165,91 g |
| Vláknina | 66,54 g |
| Cholesterol | 527 mg |
| Sodík | 7,77 g |
| Sůl | 19,00 g |
| Sacharidy | 147,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cachochbilli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZyp
Moje poznámka
Cachochbilli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZyp
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 20 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 20 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vrstvený salát
Haname před 1 hodinou
Sýrové tyčinky
Jitinka před 2 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 4 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 4 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 5 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 5 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 5 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 5 hodinami
Mila kuličky
Marule před 6 hodinami
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 7 hodinami
Tématické fráze:
čachochbilli z hovězího masa,
kuře čachochbilli,
čachonhbilli,
bažant na víně podle dity p,
kuř s nádivkou po myslivecku,
ruská specialita recept,
kruti krky od sef kuchare,
tanatar,
recepty príprava kuraťa,
drubezi maso,
maso
Suroviny:
kuře,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
máslo,
cibule,
česnek,
petrželka,
rajče,
citron,
bobkový list,
víno bílé suché,
bazalka čerstvá,
koriandr,
kopr,
koření adžika
Komentáře (9)
Oblíbené jídlo Gruzínců. Kusy skopového nakrájíme jako na guláš a dáme dusiti s trochou polévky. Osolíme a řádně opepříme. Zatím několik hlavic cibule nakrájíme na kolečka a usmažíme dorůžova. Před dodušením masa přidáme k němu oloupané a na čtvrtky nakrájené brambory i usmaženou cibuli. Vše společně dodusíme.