Suroviny
Porce: pre viac osôb
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 478 kJ / 2 982 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 190,95 g | 
| Tuky | 165,91 g | 
| Vláknina | 66,54 g | 
| Cholesterol | 527 mg | 
| Sodík | 7,77 g | 
| Sůl | 19,00 g | 
| Sacharidy | 147,35 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Cachochbilli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZyp
Moje poznámka
					
				
Cachochbilli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZyp
Náhodný recept
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 6 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 8 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 9 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 10 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 12 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 12 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							čachochbilli z hovězího masa, 
						
						
							kuře čachochbilli, 
						
						
							čachonhbilli, 
						
						
							bažant na víně podle dity p, 
						
						
							kuř s nádivkou po myslivecku, 
						
						
							ruská specialita recept, 
						
						
							kruti krky od sef kuchare, 
						
						
							tanatar, 
						
						
							recepty príprava kuraťa, 
						
						
							drubezi maso, 
						
						
							maso
						
					
						Suroviny:
						
							kuře, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							máslo, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							petrželka, 
						
						
							rajče, 
						
						
							citron, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							víno bílé suché, 
						
						
							bazalka čerstvá, 
						
						
							koriandr, 
						
						
							kopr, 
						
						
							koření adžika
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (9)
Oblíbené jídlo Gruzínců. Kusy skopového nakrájíme jako na guláš a dáme dusiti s trochou polévky. Osolíme a řádně opepříme. Zatím několik hlavic cibule nakrájíme na kolečka a usmažíme dorůžova. Před dodušením masa přidáme k němu oloupané a na čtvrtky nakrájené brambory i usmaženou cibuli. Vše společně dodusíme.