Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 819 kJ / 1 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,18 g |
Tuky | 70,33 g |
Vláknina | 12,93 g |
Cholesterol | 306 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 2,83 g |
Sacharidy | 44,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kostky v jemné zeleninové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Lwy
Moje poznámka
Vepřové kostky v jemné zeleninové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Lwy
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 17 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 20 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 21 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Grilované krevety
Hombr před 44 minutami
Játra na špeku se šunkovou rýží
poirotka před 2 hodinami
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 9 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 11 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 11 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 12 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 14 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 14 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 14 hodinami
Tématické fráze:
omáčky z vepřového,
vepřové kostky na zelenine,
vepřová omáčka se zeleninou,
omáčka z vepřového,
veprove kostky v omacce masa omacky,
vepřová omáčka recept,
vepřové kostky,
jemná zeleninová omáčka,
zeleninová omáčka s vepřovym masem,
omacky zeleninou z veproveho masa,
omáčka z vepřového masa,
vepřová omáčka,
omáčka z vepřového se zeleninou,
omáčky z vepřového masa se zeleninou,
omáčky z vepřových kostek,
kureci s mrkvi a lecem a knedlou,
omacka z veproveho na zelenine,
vepřové maso s rozmixovanou zeleninou,
omáčka z vepřového masa a zeleninou,
vepr.ragu
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
mrkev,
kořen petržele,
celer,
smetana sladká,
vývar kuřecí,
hořčice plnotučná,
bobkový list,
koření nové koření,
jalovec,
pepř celý,
šťáva citronová,
cukr krystal,
slanina uzená,
olej
Komentáře (7)