Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 819 kJ / 1 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,18 g |
Tuky | 70,33 g |
Vláknina | 12,93 g |
Cholesterol | 306 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 2,83 g |
Sacharidy | 44,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kostky v jemné zeleninové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Lwy
Moje poznámka
Vepřové kostky v jemné zeleninové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Lwy
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 46 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 54 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
omáčky z vepřového,
vepřové kostky na zelenine,
vepřová omáčka se zeleninou,
omáčka z vepřového,
veprove kostky v omacce masa omacky,
vepřová omáčka recept,
vepřové kostky,
jemná zeleninová omáčka,
zeleninová omáčka s vepřovym masem,
omacky zeleninou z veproveho masa,
omáčka z vepřového masa,
vepřová omáčka,
omáčka z vepřového se zeleninou,
omáčky z vepřového masa se zeleninou,
omáčky z vepřových kostek,
kureci s mrkvi a lecem a knedlou,
omacka z veproveho na zelenine,
vepřové maso s rozmixovanou zeleninou,
omáčka z vepřového masa a zeleninou,
vepr.ragu
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
mrkev,
kořen petržele,
celer,
smetana sladká,
vývar kuřecí,
hořčice plnotučná,
bobkový list,
koření nové koření,
jalovec,
pepř celý,
šťáva citronová,
cukr krystal,
slanina uzená,
olej
Komentáře (7)