Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 519 kJ / 363 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,44 g |
| Tuky | 15,29 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 207 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 37,01 g |
Postup přípravy
Krok 1: Osmahneme si cibulku jemne dohneda, pridame hovezi nakrajene na platky, osolime, opeprime, podlijeme trochou vody, dusime do mekka.
Krok 2: Az je maso mekke, pridame nakrajeny salam a povarime jeste kratce. Nezahustujeme, nechame stavicku.
Krok 3: Brambory poradne ocistime a umyjeme, kdo chce, muze oloupat, ja jsem nechala ve slupce.
Krok 4: Nakrajet na kolecka, dat do pekacku, posolime, popeprime, zakapnem trochou oleje a zalijem zalivkou, kterou sme si udelali ze slehacky, 2 lzice medu, trochu soli, 2 vejce, ja jsem na chut jeste dala nakrajenou pazitku. Poradne promichat, zalit brambory a dat pect.
Krok 5: Mezitim jsem si nakrajela nekolik mrkvi a podusila na masle s l lzickou medu.
Krok 6: Kdyz je mrkev mekka, dame trochu slehacky, povarime asi 5 minut a odstavime.
Zveřejněno 30. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na sťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YMv0
Moje poznámka
Hovězí na sťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YMv0
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 40 minutami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 1 hodinou
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 2 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 16 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sachr cukroví
adela. před 9 minutami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 1 hodinou
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 1 hodinou
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 2 hodinami
Babiččin mazanec
Vlastali před 2 hodinami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 2 hodinami
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 2 hodinami
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 3 hodinami
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí maso recepty,
hovezi na stave,
maso na stave,
hovezí vrabec,
pražská šunka recept,
hovězí,
hovězí maso,
hovězí vrabci,
hovezi na stave recept,
recept hovezi na stave,
hovězí maso na šťávě,
hovězí maso recepty apetitonline,
medový přeliv,
vepřové maso na vlastní stave se zeleninou,
recepty maso na stave,
recepty na přední hovězí apetitonline,
top recepty hovězí na štavě,
hovezi vrabec recept,
dušené hovězí s mrkví apetitonline,
může být hovězí maso nasládlé
Suroviny:
plátek hovězí,
cibule,
sůl,
pepř,
mrkev,
brambory,
šlehačka,
vejce,
med,
šunka uzená
Komentáře (8)
Dušenou mrkev máme moc rádi a recept vypadá moc dobře,já bych se toho nebála.Kombinace tohoto může být dobrá.Můj muž dělává dušené hovězí maso s mrkví na způsob guláše a je to senzace,něco jak dělávají Irové,vše v jednom.
Světlanko, s tou sladkostí to bude v pohodě, vždyť do dušené mrkve se taky dává cukr(aspoň já jo), tak se neboj