Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 519 kJ / 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,44 g |
Tuky | 15,29 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 207 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 37,01 g |
Postup přípravy
Krok 1: Osmahneme si cibulku jemne dohneda, pridame hovezi nakrajene na platky, osolime, opeprime, podlijeme trochou vody, dusime do mekka.
Krok 2: Az je maso mekke, pridame nakrajeny salam a povarime jeste kratce. Nezahustujeme, nechame stavicku.
Krok 3: Brambory poradne ocistime a umyjeme, kdo chce, muze oloupat, ja jsem nechala ve slupce.
Krok 4: Nakrajet na kolecka, dat do pekacku, posolime, popeprime, zakapnem trochou oleje a zalijem zalivkou, kterou sme si udelali ze slehacky, 2 lzice medu, trochu soli, 2 vejce, ja jsem na chut jeste dala nakrajenou pazitku. Poradne promichat, zalit brambory a dat pect.
Krok 5: Mezitim jsem si nakrajela nekolik mrkvi a podusila na masle s l lzickou medu.
Krok 6: Kdyz je mrkev mekka, dame trochu slehacky, povarime asi 5 minut a odstavime.
Zveřejněno 30. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na sťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YMv0
Moje poznámka
Hovězí na sťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YMv0
Nejnovější recepty
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 9 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 13 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstovinový salát s tuňákem I
Valis před 38 minutami
Jogurtový závin s jablky
41744 před 1 hodinou
Mrkvové minikoláčky s povidly
Mici76@seznam.cz před 3 hodinami
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 10 hodinami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 12 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 12 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 12 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 12 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 12 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 13 hodinami
Tématické fráze:
hovězí maso recepty,
hovezi na stave,
maso na stave,
hovezí vrabec,
pražská šunka recept,
hovězí,
hovězí maso,
hovězí vrabci,
hovezi na stave recept,
recept hovezi na stave,
hovězí maso na šťávě,
hovězí maso recepty apetitonline,
medový přeliv,
vepřové maso na vlastní stave se zeleninou,
recepty maso na stave,
recepty na přední hovězí apetitonline,
top recepty hovězí na štavě,
hovezi vrabec recept,
dušené hovězí s mrkví apetitonline,
může být hovězí maso nasládlé
Suroviny:
plátek hovězí,
cibule,
sůl,
pepř,
mrkev,
brambory,
šlehačka,
vejce,
med,
šunka uzená
Komentáře (8)
Dušenou mrkev máme moc rádi a recept vypadá moc dobře,já bych se toho nebála.Kombinace tohoto může být dobrá.Můj muž dělává dušené hovězí maso s mrkví na způsob guláše a je to senzace,něco jak dělávají Irové,vše v jednom.
Světlanko, s tou sladkostí to bude v pohodě, vždyť do dušené mrkve se taky dává cukr(aspoň já jo), tak se neboj