Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 550 kJ / 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,73 g |
Tuky | 19,42 g |
Vláknina | 8,65 g |
Cholesterol | 351 mg |
Sodík | 344 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 14,01 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do tukem vymazaného pekáče uložíme plátky ryby, na másle osmahneme cibuli a prolisovaný česnek, vmícháme bylinky, sůl a pepř.
Krok 2: Směs přidáme k rybě a 10-20 minut opékáme. Nakonec posypeme kukuřičnými lupínky.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQ0
Moje poznámka
Filé s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQ0
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 3 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 7 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 11 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 1 hodinou
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 5 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 5 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 7 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 7 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 8 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 8 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Tématické fráze:
filé na bylinkách,
bylinky na ryby,
filé na másle,
bylinky k rybě,
bylinky na rybu,
ryba s bylinkami,
rybí filé na bylinkách,
ryba na bylinkach,
bylinky-recepty,
bylinky k rybám,
jak dlouho delat filé,
bilinky na ryby,
bylinky ryby,
losos na bílínkách,
ryba bylinky,
jak dlouho zapekat file,
filé na másle recept,
rybi file s bylinkami,
ryby s bylinkami,
ryby a bylinky
Suroviny:
filet z aljašské tresky,
máslo,
cibule,
česnek,
estragon,
tymián,
sůl,
pepř,
lupínky kukuřičné,
tuk
Komentáře (3)