Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře podle Požarského

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 12. 2010 16:35

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie8 362 kJ / 1 999 kcal
Bílkoviny150,22 g
Tuky47,82 g
Vláknina35,36 g
Cholesterol 691 mg
Sodík 2,42 g
Sůl5,84 g
Sacharidy226,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jedná se o oblíbený pokrm ruské carské rodiny.

Zdroj: Klasické kuře, drobně upraveno podle zkušenosti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

petrzelka

28. 12. 2010 19:08

Tééééda,Elizko,to je ale krása,vypadá to nádherně a bylo to určitě výborné:-p:yes:

Pajaska Pajaska

28. 12. 2010 17:48

:-p:-p:-p:yes:

michsamant

28. 12. 2010 16:54

Vyzera to vyborne :-K

Colombo65 Colombo65

28. 12. 2010 16:53

;-);-);-) Napraveno

Eliza Eliza

28. 12. 2010 16:49

Děkuju :-K.
Colombo, omáčka se může povolit troškou vývaru, také mě to napadlo, ale chtěla jsem to uvařit přesně podle receptu, jako na carském stole...;-):-D

spagetka spagetka

28. 12. 2010 16:46

Mňam :-p:yes: (Colombo, na boďana jsi asi zapomněl ;-):-D)

Colombo65 Colombo65

28. 12. 2010 16:43

Hodně netradiční "kostičkový" recept. Ta omáčka vypadá velmi hutná.Dávám "boďana";-);-);-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuře recepty kotlet požárského kuře podle požarski kotlet nej recepty na kuře kuřecí řízek požarského brusel dort recept kotlety požarskie recepty požarskeho kotlet kotlet požarského z mletého masa kuřecí plátky pojarski kotlet pozarskeho recept požárské karbanátky požarského řízek recept carske karbanatky carske karbanatky nej recepty kuře pečeně carské kuře pečené kuře na tymiánu kuchařka jiřiny bohdalové kotlety brusel

Suroviny: prsa kuřecí, rohlík, mléko, smetana ke šlehání, mouka hladká, vejce, ořech muškátový, omáčka worcesterová, pepř, sůl, olej, rajče, žampióny, cibule, česnek, protlak rajčatový, bobkový list, tymián, nať petrželová, máslo, cukr, sůl

TopRecepty.cz

Kuře podle Požarského

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EPQW