Čína z vepřového masa
Masové směsi à la čína patří mezi velmi oblíbená jídla zejména kvůli své nenáročné přípravě. Nabízíme vám recept na rychlý oběd či večeři, na kterém si pochutná celá rodina. V receptu je vepřové maso, ale použít můžete i kuřecí či krůtí.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 863 kJ / 1 162 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 210,98 g |
| Tuky | 32,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 526 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájíme na nudličky a na pánvi smažíme na oleji až zesklovatí.
Krok 2: Přidáme na nudličky nakrájené maso a orestujeme.
Krok 3: Přidáme dle chuti sůl, koření na čínu, kari a pepř.
Krok 4: Podlijeme vodou a dusíme, až je maso skoro měkké.
Krok 5: Přidáme zmrazenou zeleninu a ještě asi 10 minut podusíme.
Krok 6: Nakonec zahustíme solamylem rozmíchaným v trošce vody a dusíme asi dvě minuty.
Krok 7: Podáváme s vařenou rýží.
Zveřejněno 8. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čína z vepřového masa
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEV9
Moje poznámka
Čína z vepřového masa
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEV9
Nejnovější recepty
Losos s hráškovým pyré
Přidáno před 2 hodinami
Krémová rychlá rajčatová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Jednohubky s mini mozzarellou a cherry rajčátky
Přidáno před 5 hodinami
Kapr v listovém těstě s peperonatou
Přidáno před 5 hodinami
Slovenský skopový guláš
Přidáno před 6 hodinami
Kroupy se zeleninou a sušenými rajčaty
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Adamova žebra-kosti
topsysel před 19 minutami
Karlovarský knedlík
Olympus před 39 minutami
Domácí kmínový chleba
Pavluska75 před 2 hodinami
Rajská omáčka
Elektronka007 před 3 hodinami
Hraběnčiny řezy II.
Lida-veverka před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
Reveroger před 3 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
Leni1970 před 3 hodinami
Segedínský guláš
coolbinsz před 3 hodinami
Jablečný šťavnatý koláč
beruska22 před 3 hodinami
Cuketová polévka s kuskusem
Andyzvesnice před 3 hodinami
Tématické fráze:
čína recept,
čína z vepřového nejlepší recept,
vepřová čína,
vepřová čína recept,
maso na čínu,
vepřové maso recepty na čínu,
vepřové maso na čínu,
recept čína,
čína recept vepřové,
čína z vepřového masa s rýží,
vepřové maso čína,
recepty cina,
jak naložit vepřové maso na čínu,
recepty čína vepřové,
veprove maso recepty cina,
vepřové na čínu,
recept na veprovou cinu,
vepřové čína,
čína recepty,
jídlo čína
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
sůl,
koření čína,
koření kari,
pepř mletý,
olej,
zelenina,
solamyl
Komentáře (32)
jelikož to vypadá jak už jednou strávené
Čína
No, spíše divočina
Ale rozhodně ne taková, jak račte psát
Potom znovu rozmíchat a zahušťovat(řidší kašičkou).Pokud u nás někdy zbyla,nikdy nebyl problém s ohříváním a řídnutím(ani druhý den). Ať v MW troubě nebo na pánvi.Vyzkoušejte si.