Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Levné langoše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rjW
Moje poznámka
Levné langoše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rjW
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 3 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 14 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 18 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší langoše
LUCAH před 5 minutami
Posvícenské ořechy
brtna před 16 minutami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 22 minutami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 1 hodinou
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 1 hodinou
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 1 hodinou
Likérové špičky
Klanic před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 2 hodinami
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 2 hodinami
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 2 hodinami
Tématické fráze:
langose,
langoše recept,
recept na langoše,
recept langoše,
langoše bez kynutí,
tncz,
langoš recept,
tn.cz langoše,
tn.cz levné recepty domácí chleba,
langoš,
recepty langoše,
recepty na langoše,
langose bez drozdi,
recept langoš,
tn.cz recept na langoše,
levné vaření,
langoše rychle,
tn.cz mini langoše,
langoše recepty,
langoše těsto recept
Suroviny:
mouka hladká,
sůl,
kmín drcený,
droždí čerstvé,
cukr,
olej,
voda,
olej,
česnek,
kečup sladký,
tatarská omáčka,
sýr strouhaný
Komentáře (45)
Děkuji za recept jsou lepší než kupované! Prostě vlastnoručně vyrobené jsou nejlepší ale to je si myslím u všeho :3
Všichni jsme si moc na nich pochutnali.
Úžasný recept. Dnes budou k večeři
Potiera sa olejom zmiešaným s prelisovaným cesnakom a soľou a potom až kto čo chce - kečup, syr, tatarka, alebo aj kobninácie.
Je to pôvodom maďarský recept a takto sa robieva.