Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 209 kJ / 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,10 g |
Tuky | 21,78 g |
Vláknina | 20,72 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 288 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 33,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ostrý vepřový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMl6
Moje poznámka
Ostrý vepřový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PMl6
Nejnovější recepty
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Bezlepkové karamelizované jablečné muffiny s ořechy
Přidáno před 5 hodinami
Tortillové košíky
Přidáno před 5 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 8 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno 6. 5. 2025 19:32
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 4 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 4 hodinami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 4 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 5 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 6 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 9 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 9 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 9 hodinami
Tématické fráze:
ostry gulas,
vepřový gu,
kolik vody do guláše,
kolik masa na guláš,
cili gulas,
veprovy gulas,
kolik cibule do guláše,
maďarský guláš vepřový,
co obsahuje gulášové koření,
jak zahustit guláš,
vepřový guláš v kotlíku,
kolik cibule na guláš,
veprovi gu,
hodne ostry gulas,
veprovy kotlikovy gulas,
kuchar vi kotlikovy gulas,
kolik vody na gulas,
moc ostry gulas,
priprava veproveho gulase,
moc ostrý guláš cibule
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
česnek,
bobkový list,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
chilli,
koření gulášové,
masox,
voda,
mouka hladká,
olej
Komentáře (6)
U nás sa doteraz guláš takto varí, v zime v hrnci a v lete je to hlavne kotlíkový guláš, teda guláš varenený nad ohňom v kotlíku, tomu sa nič nevyrovná
http://www.toprecepty.cz/recept/12959-kotlikovy-gu...
Alenko, je tady dost bezvadných receptů na guláš, tak některý vyzkoušej...
To se mně osobně moc nelíbí.
Raději přilévám vodu po troškách, protože moje babička - a to byla nějaká kuchařka - vždycky říkala "guláš se má v kastrole přichytávat (ne připalovat) ke dnu a pak se teprve musí lehce podlít... a to samé dokola, dokud není hotový". Měl by se pořád hlídat. A zahustit se nemusí, zahustí se sám, správnou technologií přípravy. Ještě jednu věc mě babi naučila - guláš není maso s omáčkou, ale s hustou masovo-cibulovo-paprikovou šťávou.