Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 464 kJ / 828 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,43 g |
Tuky | 57,36 g |
Vláknina | 2,56 g |
Cholesterol | 314 mg |
Sodík | 2,18 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 21,96 g |
Postup přípravy
Sušené houby vložíme do kastrůlku, zalijeme studenou vodou a necháme chvíli nabobtnat. Krok 2: V hrnci zpěníme máslo, přisypeme mouku, prosmahneme a zalijeme uzeným vývarem. Přidáme houby, česnek utřený se solí a vaříme doměkka. Na závěr přidáme vařené uzené maso, lístky špenátu, bylinky a trochu smetany.
Zveřejněno 3. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z uzeného masa, čerstvého špenátu a sušených hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEoD
Moje poznámka
Polévka z uzeného masa, čerstvého špenátu a sušených hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEoD
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 13 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 14 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 38 minutami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 15 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 16 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 18 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 20 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 20 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 20 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 20 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 21 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 22 hodinami
Tématické fráze:
úprava sušených hub,
čerstvý špenát recept,
čerstvý špenát,
příprava sušených hub,
sušené houby pod maso,
sušené houby úprava,
maso ke spenatu,
sušené houby polévka,
sušené houby příprava,
čerstvý špenát příprava,
sušené houby do polévky,
sušený špenát,
polevka z baby spenatu,
sušené houby do polévky:,
úprava sušené houby,
čerstvý baby špenát recept,
čerstvý listový špenát příprava,
recept čerstvý špenát,
polévka z uzeného masa,
čerstvý špenátová polévka
Suroviny:
maso uzené,
hříbky sušené,
špenát baby,
máslo,
mouka hladká,
smetana ke šlehání,
česnek,
bylinky polévkové,
pepř,
sůl
Komentáře (8)