Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 464 kJ / 828 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,43 g |
Tuky | 57,36 g |
Vláknina | 2,56 g |
Cholesterol | 314 mg |
Sodík | 2,18 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 21,96 g |
Postup přípravy
Sušené houby vložíme do kastrůlku, zalijeme studenou vodou a necháme chvíli nabobtnat. Krok 2: V hrnci zpěníme máslo, přisypeme mouku, prosmahneme a zalijeme uzeným vývarem. Přidáme houby, česnek utřený se solí a vaříme doměkka. Na závěr přidáme vařené uzené maso, lístky špenátu, bylinky a trochu smetany.
Zveřejněno 3. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z uzeného masa, čerstvého špenátu a sušených hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEoD
Moje poznámka
Polévka z uzeného masa, čerstvého špenátu a sušených hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEoD
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 7 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 10 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 10 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 11 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 9 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 10 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 10 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 10 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 11 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 11 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 12 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 12 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 14 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 14 hodinami
Tématické fráze:
úprava sušených hub,
čerstvý špenát recept,
čerstvý špenát,
příprava sušených hub,
sušené houby pod maso,
sušené houby úprava,
maso ke spenatu,
sušené houby polévka,
sušené houby příprava,
čerstvý špenát příprava,
sušené houby do polévky,
sušený špenát,
polevka z baby spenatu,
sušené houby do polévky:,
úprava sušené houby,
čerstvý baby špenát recept,
čerstvý listový špenát příprava,
recept čerstvý špenát,
polévka z uzeného masa,
čerstvý špenátová polévka
Suroviny:
maso uzené,
hříbky sušené,
špenát baby,
máslo,
mouka hladká,
smetana ke šlehání,
česnek,
bylinky polévkové,
pepř,
sůl
Komentáře (8)