Chili con Carne III.
Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Energie | 3 396 kJ / 812 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,88 g |
Tuky | 37,27 g |
Vláknina | 7,93 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 489 mg |
Sůl | 1,41 g |
Sacharidy | 14,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chili con Carne podáváme s rýží, nebo pouze s chlebem. Je to opravdu ostré!, chili se kdyžtak dá méně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 4. 2020 22:17
My to radi s masovymi kulickami, nedavam masox, ale kulicky restuji ns cibuli, jinak podobne a velmi dobre
8. 11. 2019 21:02
Dnes uvařeno, použila jsem mleté jehněčí, maso samozřejmě syrové, bez masoxu, jinak recept super. Ukládám a určitě se k němu vrátím.
2. 1. 2015 15:34
Vynikajúce Pridávam fotky a 4.bod
15. 5. 2011 18:05
No vida, a já se bál, že za to budu sprdnut. Hurá.
15. 5. 2011 09:27
AntoninZ: Taky sem si říkala, proč předvařovat, ale recept mi došel takovýto, tak jsem se ho chtěla držet do detailů... To stejné s bujónem - používám výjimečně, proto příště si zkusím postup receptu v těchto ohledech změnit...
15. 5. 2011 00:13
Naprosty souhlas s Antoninem . Recept, co se tyka indredienci je skvely. Maso ale pouze restovat a nepodlevat. Potom opravdu uvarite dobrutku.....Hlavne zadny Masox.........Jeste bych doplnila, ze pouzivam maso pouze se sedmi procenty tuku. Fazole davam sice cerstve uvarene, ale to je malickost...... Misto kakaa davam horkou cokoladu, ale to uz jsou drobne detaily..... Recept bych hodnotila pozitivne .
14. 5. 2011 21:29
14. 5. 2011 18:42
Propána, proč to maso vařit ve vodě???
Rovnou na pánev na olej a cibuli, rozšťouchat šťouchadlem na brambory na jemno, tak se to dělá u profíků. Pokud to nepustí dost šťávy, můžete dolít vývarem, trochu. Tady se ztracená chuť co se rozplyne ve vývaru musí dohnat Masoxem.
S veškerým kořením nadšeně souhlasím, i tou skořicí a kakaem, to je přímo Texassko-Mexický originál, ostatní ingredience (kukuřice také).
Mexiko chilli con carne navzdory názvu nezná.
Protože žiju kde žiju, protože Mexiko a kuchyni mám rád a protože o tom dost vím, dovolil jsem si přidat ne zrovna pochvalný komentář.
Rovnou na pánev na olej a cibuli, rozšťouchat šťouchadlem na brambory na jemno, tak se to dělá u profíků. Pokud to nepustí dost šťávy, můžete dolít vývarem, trochu. Tady se ztracená chuť co se rozplyne ve vývaru musí dohnat Masoxem.
S veškerým kořením nadšeně souhlasím, i tou skořicí a kakaem, to je přímo Texassko-Mexický originál, ostatní ingredience (kukuřice také).
Mexiko chilli con carne navzdory názvu nezná.
Protože žiju kde žiju, protože Mexiko a kuchyni mám rád a protože o tom dost vím, dovolil jsem si přidat ne zrovna pochvalný komentář.
14. 5. 2011 17:15
Tak to by mi chutnalo
14. 5. 2011 17:11
Hmmmmm musim vyzkoušet
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 2 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 4 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 9 minutami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 16 minutami
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 42 minutami
Jablková bábovka
Eliska_d uvařila před 42 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
TynkaBal uvařila před 1 hodinou
Marinovaný kuřecí řízek v kukuřičném kabátě
Hanka004 uvařila před 1 hodinou
Marinovaná pomerančová kuřecí prsa
tara23 uvařila před 1 hodinou
Houbová polévka na paprice
Monyk uvařila před 2 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 3 hodinami
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: chili cor con carne chilli con carne chilli con carne original chili con carne chili cor con carne recept chilli con carne recept chiliconcarne chili chili con carne recept chili concarne chili recept recept na chilli con carne recept chilli con carne chilli cor carne čiliconcarne chilli con carne s kukuřicí recept na chili recept chili con carne cili con carne chilli con con carne recept
Suroviny: maso hovězí mleté, olej olivový, cibule, česnek, paprika čerstvá zelená, sůl, pepř, skořice mletá, pepř drcený, koření oregáno sušené, rajče, bujón hovězí, fazole červené ve slaném nálevu,
Chili con Carne III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gxvD
10 názorů