Postup přípravy
Krok 1: Na oleji zpěníme cibuli, přidáme všechna koření, trochu necháme zavonět, přimícháme rajský protlak, česnek a rozdrobíme masox. Do tohoto základu dáme podusit nakrájené zelí, osolíme a dusíme do poloměkka. V této fází přidáme na růžičky rozebraný květák, na kostky brambory a houby. Ve finále můžeme dochutit, každý podle sebe, sójovou omáčkou.
Zveřejněno 24. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Indické květákové "SABDŽÍ"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wn9X
Moje poznámka
Indické květákové "SABDŽÍ"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wn9X
Nejnovější recepty
Křehký štrúdl
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 8 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 8 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 9 hodinami
Špízy se sýrem v šunce a zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatové chutney
BlaV. před 7 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 7 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 9 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 10 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 11 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 12 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 12 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 12 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 12 hodinami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 12 hodinami
Tématické fráze:
sabdzi,
sabdží recept,
indické recepty,
indická květáková polévka,
květákové sabži,
indické květákové kari,
indická houba,
indické zeleninové kari,
květákové recepty,
květáková polévka po indicku,
květákový indický salát,
indické kari květák,
indické kari s květákem,
mrkvové sabdží,
kvetakove zeli,
indické potraviny,
indické sabži,
sabží,
květáková polévka indická,
indické bezmasé recepty
Suroviny:
zelí bílé,
květák,
houby,
brambory,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
koření kari,
protlak rajčatový,
římský kmín mletý,
masox,
olej,
sůl
Komentáře (30)
přidávám bod a foto
mohu jen doporučit
dala jsem hlívu, a kupodivu mi tam chutnala.. snad se ji konečně naučím mít ráda
tohleto budu určitě opakovat
a červené kari