Postup přípravy
Krok 1: Na oleji zpěníme cibuli, přidáme všechna koření, trochu necháme zavonět, přimícháme rajský protlak, česnek a rozdrobíme masox. Do tohoto základu dáme podusit nakrájené zelí, osolíme a dusíme do poloměkka. V této fází přidáme na růžičky rozebraný květák, na kostky brambory a houby. Ve finále můžeme dochutit, každý podle sebe, sójovou omáčkou.
Zveřejněno 24. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Indické květákové "SABDŽÍ"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wn9X
Moje poznámka
Indické květákové "SABDŽÍ"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wn9X
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 14 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 15 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 11 minutami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 14 minutami
Mila kuličky
Marule před 51 minutami
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 1 hodinou
Oříškový sen - sušenky
cernar před 3 hodinami
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 20 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 20 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 20 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 20 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 21 hodinami
Tématické fráze:
sabdzi,
sabdží recept,
indické recepty,
indická květáková polévka,
květákové sabži,
indické květákové kari,
indická houba,
indické zeleninové kari,
květákové recepty,
květáková polévka po indicku,
květákový indický salát,
indické kari květák,
indické kari s květákem,
mrkvové sabdží,
kvetakove zeli,
indické potraviny,
indické sabži,
sabží,
květáková polévka indická,
indické bezmasé recepty
Suroviny:
zelí bílé,
květák,
houby,
brambory,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
koření kari,
protlak rajčatový,
římský kmín mletý,
masox,
olej,
sůl
Komentáře (30)
přidávám bod a foto
mohu jen doporučit
dala jsem hlívu, a kupodivu mi tam chutnala.. snad se ji konečně naučím mít ráda
tohleto budu určitě opakovat
a červené kari