Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí řízky v sýrové krustě se šalvějí

Hodnocení receptu je 5,0 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

18. 6. 2011 21:09

Suroviny

Porce: 3 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 155 kJ / 515 kcal
Bílkoviny30,68 g
Tuky18,56 g
Vláknina3,50 g
Cholesterol 295 mg
Sodík 1,30 g
Sůl3,21 g
Sacharidy54,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspiraci k receptu jsem našla v časopisu Kuchyně, jen jsem si udělala pár úprav. Jejich krůtí maso jsem vyměnila za kuřecí nožky (máme je rádi) a do sypké směsi jsem přidala šalvěj.

Toustový chléb je doporučovaný tvrdší. Já jsem použila toastové patky, ty mám doma pořád - kluci jedí prostřední plátky, ale patky nechávají.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

19. 6. 2011 19:19

:-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 6. 2011 18:09

:-*Tak to je mňamka do které bych se s chutí zakousla;-)Krásně nafocený receptík:-p+12:yes:

ivulinka ivulinka

19. 6. 2011 16:20

Moc pěkný recept, jen jsem ještě nikdy do obalu nedávala sýr, mám jakýsi strach z toho, že mi bude téct do oleje a bude prskat, ale tobě posílám bodíčka za pěkné fotky a skvěle vypadající obalené masíčko:-)

ella1 ella1

19. 6. 2011 12:25

fajn nápad a obrázek...hmmm...nádhera:-K

mysulka mysulka

19. 6. 2011 09:24

;-) Mirco, to je moc pěkný recept, čerstvá strouhanka je super:yes::-K

chocolate chocolate

19. 6. 2011 07:11

Moc hezké, v čerstvé strouhance už jsem smažila a je to výborné, jen má tendenci vlhnout, takže pokud ohříváte, doporučuji pečící papír a horkovzduch.
Mirčo:-K, posílám bod za příjemný recept.

Bibinka Bibinka

18. 6. 2011 21:44

Mirčo, to budou zajisté dobré řízečky a ty já ráda, proto ti dávám 3.bod:yes:

mirca75 mirca75

18. 6. 2011 21:27

Rebeko:-), já je mám zase na zavářky (knedlíčky), na kostky do knedlíků,...;-). Ale po téhle zkoušce budu ukládat i na toto jídlo:-p.

rebeka rebeka

18. 6. 2011 21:12

já taky:-8 nechávám patky:-D vždycky šly do strouhanky,teď vím,kde jim to bude víc slušet;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: syrova krusta kuřecí prsa v sýrové krustě řizky v bramborové krustě kuřecí maso v sýrové krustě kuře v sýrové krustě šalvěj recepty kureci rizek v syrove kruste máso v sýrové krustě řízečky v sýrové krustě kuřecí maso v krustě vepřové maso v sýrové krustě recepty kuřecí maso v obalu chlebové strouhánky smaženy rizek v syrove strouhance recepty se šalvějí kureci prso v syrove kruste řízečky v krustě kuřecí v parmezánové krustě krupava krusta rizek v parmezanove kruste krůtí prsa v sýrové krustě

Suroviny: kuřecí stehenní řízky, sůl, pepř bílý, chléb toustový, vejce, sýr eidam, šalvěj, olej

TopRecepty.cz

Kuřecí řízky v sýrové krustě se šalvějí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M77A