 
		
Postup přípravy
	Krok 1: Uvařit zvlášť rýži (může se uvařit jen se solí nebo i třeba se zel.bujonem), zelí si procedit.
	Krok 2: Na pánvi orestovat na cibuli ml.maso, přidat klobásu.
	Krok 3: Okořenit dle chuti (sůl, pepř, koření na ml. maso... ml. sl. papriku....), podlít trošičkou vody a lehce podusit.
	Krok 4: Do zapékací mísy dát vrstvu zelí, na to vrstvu rýže, na to všechno maso, na to zase vrstvu rýže a nakonec vrstvu zelí.
	Krok 5: Zalít to smetanou a lehce přimáčknout.
	Krok 6: Dát zapéct na 20-30min. zakryté a pak ještě 15-20min. odkryté, aby se odpařila trochu ta smetana a udělal se zlatavý povrch.
Čas podle toho, jak ti peče trouba, docela dost syté.
Čas podle toho, jak ti peče trouba, docela dost syté.
Zveřejněno 24. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Koložvárské zelí od Moniky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VJl1
Moje poznámka
					 
				
Koložvárské zelí od Moniky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VJl1
Nejnovější recepty
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 2 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 9 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Špagety s olivami a parmazánem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Daňčí maso na víně
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 10 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 11 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 12 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 13 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 13 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 13 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 13 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 14 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 14 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 14 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kološvárské zelí na madarsky zpusob recept, 
						
						
							koložvárské zelí, 
						
						
							zakysane zeli, 
						
						
							kološvár, 
						
						
							kolozsvárské zelí, 
						
						
							koložvár, 
						
						
							monika z kopečku, 
						
						
							koložvarske zeli recept, 
						
						
							koložvárské, 
						
						
							mlete maso s rýží a zelím, 
						
						
							mleté maso kolosvar, 
						
						
							recept mleté maso,sl.zelí, 
						
						
							zelí s rýží, 
						
						
							štýrské zelí, 
						
						
							mleté zelí ryze, 
						
						
							zelí mleté maso rýže recept, 
						
						
							ryze zeli mlete maso recepty, 
						
						
							domácí zakysané zelí, 
						
						
							koložvárské pečené zelí, 
						
						
							kolozsvár recept
						
					
						Suroviny:
						
							zelí sterilované, 
						
						
							maso mleté, 
						
						
							cibule, 
						
						
							rýže, 
						
						
							smetana, 
						
						
							klobása
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (15)
Na dno dávám propláchnuté a trochu vyždímané kysané zelí, pak na zelí kolečka nakrájené uzené klobásky, pak na klobásku udušenou a dobře ochucenou rýži (žádná rýže ze sáčku) a pak udušené vepřové maso na způsob guláše.