Suroviny
Porce: 4 osoby
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 717 kJ / 2 083 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,70 g |
| Tuky | 84,80 g |
| Vláknina | 26,80 g |
| Cholesterol | 2,66 g |
| Sodík | 1,93 g |
| Sůl | 4,10 g |
| Sacharidy | 191,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová fritatta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k6jY
Moje poznámka
Bramborová fritatta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k6jY
Nejnovější recepty
Kuřecí mleté kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 9 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 9 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Krémová polévka z pečené zeleniny
Přidáno před 11 hodinami
Dýňové karbanátky
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Margot koláč s jablky
jestedka před 3 minutami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 10 minutami
Řepánky
Jitkazmecka před 14 minutami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 16 minutami
Jablkový křen
cookamater před 28 minutami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 11 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 12 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 12 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 13 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 13 hodinami
Tématické fráze:
fritáta,
fritatta,
španělská fritáta,
fritáta recept,
fracouzské brambory,
fritaty,
špenátová fritáta,
frikata,
friatta,
friatta,
fritata s bramborem,
recepty fritata,
fritatta se špenátem,
fritata z brambor a zampionu,
fritaty s bramborama,
tapas bramborový recept,
bramborova muka,
španělská zeleninová fritáta,
španělská frikatta,
rajčatová fritata s vejci
Suroviny:
brambory,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
klobása,
petržel,
vejce,
sůl,
pepř,
máta čerstvá
Komentáře (5)
Inak španielska tortilla je skutočne zo zemiakov, častokrát len zemiaky a vajcia, netreba ju zamieňať s mexickou tortillou, ktorá je z múky.
Tomuhle se mezi vzdělanci