Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sárský bramborák

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 7. 2008 15:08

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 876 kJ / 2 121 kcal
Bílkoviny44,62 g
Tuky130,31 g
Vláknina31,60 g
Cholesterol 615 mg
Sodík 1,89 g
Sůl4,42 g
Sacharidy179,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chce to pekáč nebo pečící papír silně vymazat, ať to nedopadne jako u nás, viz. foto. Jinak chuťově je velmi dobrý, nevšední.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nika08 Nika08

30. 11. 2009 13:37

Super:yes:

alus.s

10. 8. 2008 17:17

přidala jsem ještě pikantní klobásku a špetku čerstvého libečku. Je to mňamka :-p :-)) dávám 1*

Merylas Merylas (moderátorka)

24. 7. 2008 15:49

Tak to by taky mohlo být :-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramborák s cibulí bramboráky s cibulí bramborák na pekáč sekaná v bramboráku bramborak do pekace bramboráky na pečícím papíru křupavý bramborák bramborák na pečícím papíru bramborák na pečícím papíře bramborák s porkem bramborák na pecici papir sárský řízek bramboráky z kopřiv nevšední bramborové bramboráky na pečicim papire bramborák pečící papír sárský řízek recept sekaná a bramborák bramborák z pekáče bramboráky recept

Suroviny: brambory, cibule, sádlo, slanina, pórek, vejce, ořech muškátový, sůl, pepř, petrželka

TopRecepty.cz

Sárský bramborák

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxj0