Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 352 kJ / 1 040 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,91 g |
Tuky | 98,50 g |
Vláknina | 8,12 g |
Cholesterol | 234 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 27,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šumavské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGKE
Moje poznámka
Šumavské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGKE
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 8 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 22 minutami
Banánová bábovka
Weer8 před 53 minutami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 1 hodinou
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 2 hodinami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 5 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 5 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 6 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 6 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí recepty,
šumavské hovězí maso,
šumavské maso,
šumavské nudličky,
recept hovězí,
recept na hovezi,
sumavske maso recepty,
šumavske roštěnky ryže,
šumavské recepty,
recepty na hovězí,
šumavska roštěna,
sumavske hovezi nudlicky,
hovězí roštěná šumavská,
šumavská hovězí pečeně recept,
recepty hovězí,
šumavské maso recept,
šumavská hovězí roštěná,
sumavske roštěnky,
šumavské kuřecí nudličky,
hovězí maso jižní čechy
Suroviny:
roštěná hovězí,
česnek,
smetana ke šlehání,
majoránka,
sádlo,
mouka hladká,
vývar,
pepř,
sůl
Komentáře (17)