Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 372 kJ / 567 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,06 g |
| Tuky | 23,45 g |
| Vláknina | 23,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,45 g |
| Sůl | 5,70 g |
| Sacharidy | 72,89 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso lehce osolíme a naložíme do marinády, připravené rozšleháním všech ostatních surovin.
Krok 2: Marinujeme nejméně 2 hodiny, nejdéle přes noc.
Krok 3: Podlijeme malým množstvím vody a pečeme při 200°C doměkka (doba záleží na velikosti a druhu použité části kuřete).
Zveřejněno 8. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Thajské pikantní kuřátko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5A6x
Moje poznámka
Thajské pikantní kuřátko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5A6x
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 20 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 8 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 9 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 9 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 10 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 11 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 14 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 15 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 15 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 16 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 16 hodinami
Tématické fráze:
thajská kuchyně recepty,
marináda na kuřecí maso na thajský způsob,
recepty thajské kuchyně,
thajské recepty,
thajské pikantní kuřecí nudličky,
thajske kuřeci paličky,
kuřecí křídla na thajský způsob,
thajské paličky,
thajská kuchyně - recepty,
kureci stehna na thajsky zpusob,
kuřecí stehna - thajská kuchyně,
recepty na thajskou kuchyni,
thajská kuchyně,
thajské potraviny,
kuřecí paličky v limetkové marinádě,
kuřecí paličky thajské,
thajské kuřecí pikantní maso,
recept na pikantní kuřecí paličky,
pikantní sosík,
prave thajske recepty
Suroviny:
stehno kuřecí,
olej,
omáčka chilli,
pepř černý,
omáčka sojová,
šťáva limetková,
cukr hnědý,
zázvor,
česnek,
sůl
Komentáře (13)
a ten porcelán..chjoo
Eli, že jsi k tomu dělala tu variaci na sabdži? Nebo se mi to jen zdá
Simčo, to jsou horní kuřecí stehna. Takhle se to nějak nafouklo či co...